Stiri Blockchain si crypto – Bitcoin atinge maxima si scade imediat – Altcoin-urile lovite de miscare – 01.06.2019

Stiri Blockchain si crypto – Bitcoin atinge maxima si scade imediat – Altcoin-urile lovite de miscare – 01.06.2019

Bitcoin atinge maxima pe 2019 si scade imediat

In momentul in care Bitcoin a atins $9,000 in 30 mai in jur de ora 19:00, a avut instant un recul care a facut BTC sa scada o mie de dolari in doua ore.
In majoritatea zilei de ieri, Bitcoin se tinea deasupra valorii de $8,700. O singura crestere mare care a avut loc spre seara, a trimis valoarea BTC spre o noua maxima la $9,100, conform tabelelor publicate de Tradingview. Insa, nu a ramas la aceeasi valoare mult timp, iar reactia a fost imediata, in urmatoarea ora scazand la $8,500. (Sursa EN)

Altcoin-urile lovite din nou

Ca de obicei, Altcoin-urile au avut de suferit de marea miscare Bitcoin. Cele 15 criptomonede de top au scazut semnificativ vineri, unele scazand in cifre duble. Ethereum a avut o descrestere de peste 8%, atingand valoarea de $250, iar EOS si Litecoin nu sunt cu mult in urma. Cea mai mare pierdere a avut-o Bitcoin SV care a scazut cu 20% in urma stirilor false care au inconjurat-o ieri.

Majoritatea celor din lumea crypto sunt de acord ca urmatoarea mare ascensiune a inceut deja, si ca aceste corectii sunt doar componente naturale ale fluxului pietelor. Daca acesta este inceputul corectiei de 30%, atunci Bitcoin se va intoarce la $6,000 iar valoarea totala a pietei va ajunge sub $200 miliarde. Tendinta ascendenta va ramane intacta iar acumularea va incepe sa duca spre urmatoarea piata in crestere. (Sursa EN)