Stiri Blockchain si crypto – Blockchain in colaborarea Line Pay si Visa – Minarea Bitcoin foloseste energie reutilizabila – 10.06.2019

Stiri Blockchain si crypto – Blockchain in colaborarea Line Pay si Visa – Minarea Bitcoin foloseste energie reutilizabila – 10.06.2019

Line Pay colaboreaza cu Visa include blockchain

Line Pay Corportaion, compania Japoneza de efectuare a platilor prin mesagerie a incheiat un parteneriat cu Visa, pentru a gasi noi solutii finetech. Acestea include posibilitatea de achizitionare a bunurilor prin blockchain, in special in domeniul platilor intre intreprinderi (BTB) si a tranzactiilor de valuta. Directorii celor doua companii spun ca vor cauta metode prin care sa conecteze intreprinderile prin serviciul Line Pay, impreuna cu portofelul digital Line Pay.

In trecut, Line Pay a mai avut de-a face cu piata cripto in 2018, lansand platforma de exchange pe criptomonede Bitbox. (sursa EN)

Energia reutilizabila utilizata in 74% din energia pentru minarea Bitcoin

Un nou studiu lansat de CoinShare indica faptul ca minarea Bitcoin se bazeaza in proportie de 74% pe energie reutilizabila, fapt care combate ideea ca minarea criptomonedelor ar fi o risipa de resurse si un aport suplimentar la nivelul de carbon existent.

Desi procentul a scazut cu aproximativ 4% fata de anul 2018, acest fapt indica doar interesul crescut fata de Bitcoin in ultimul an si multiplicarea tranzactiilor. Marile companii de minare Bitcoin – Cryptosolartech (Spania), Bitmain  (China), contribuie la protejarea mediului si reduc consumul de energie construind locatii de minare unde folosesc green energy cu ajutorul panourilor solare si a fortei hidroelectrice. ( sursa EN)

Echipa Tradesilvania!
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S