LG planuieste lansarea unui smartphone blockchain

Companiile domeniul tech par sa preia initiativa de a lansa device-uri pe care se vor putea efectua operatiuni in blockchain si cripto pentru a face fata concurentei de pe piata. Intai HTC cu Exodus 2, Samsung, iar acum LG pregateste o lansare promitatoare.
La inceputul lunii, LG a anuntat ca planuieste lansarea unui model smartphone care ar face concurenta modelului in editie limitata lansat de Samsung Galaxy Note S10. Compania a avut deja intalniri pentru a stabili dezvoltarea noului model si pentru a incheia contractele necesare cu programatorii locali de aplicatii decentralizate (dApps). (Sursa EN)

Proiectul de minare Bitcoin intr-un sistem mai prietenos cu mediul inconjurator lansat de Northern Bitcoin AG

Firma germana de minare Bitcoin planuieste lansarea unui proiect ce implica o infrastructura mai eco-friendly pentu minat. Proiectul implica un container mobil cu scopul de a putea fi rapid si eficient instalat in zone ale tarilor care au o temperatura scazuta tot anul, cum ar fi Scandinavia. Zonele de minare vor fi amenajate pentru a putea functiona pe baza energiei hidraulice. Actiunea este un pas important pentru sustenabilitate in cazul Bitcoin, pentru care mineritul reprezinta un mare consumator de energie. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S