Stiri blockchain si crypto – Browserul Brave in top mobil – Romania Blockchain Summit 14.05.2019

Stiri blockchain si crypto – Browserul Brave in top mobil – Romania Blockchain Summit 14.05.2019

Brave urca in topul celor 3 browsere de mobil

Brave a urcat recent in topul celor 3 aplicatii de tip browser mobil in Google Play! Interesul pentru browserul Brave este in continua crestere datorita caracteristicilor sale inovatoare, printre care si o criptomoneda proprie Basic Attention Token (BAT) care functioneaza in cadrul browserului. Proiectul urmareste imbunatatirea experientei utilizatorilor in mediul online, iar lansarea optiunii Brave Rewards a contribuit la cresterea popularitatii browserului. (Sursa RO).

Romania Blockchain Summit 2019

Unul dintre cele mai renumite evenimente crypto din Europa, Romania Blockchain Summit, va avea loc la Bucuresti in perioada 21-22 Iunie la Bucuresti, in Palatul Parlamentului. Romania Blockchain summit urmareste sa creeze un prilej pentru discutiile legate de parteneriate care pot genera noi proiecte Blockchain si sa faciliteze initierea unor noi proiecte bazate pe tehnologia Blockchain.

Blockchain nu este doar o tehnologie, ci o nouă modalitate de a conecta oamenii, creând o economie și o societate cu totul nouă și inovatoare- a declarat Armand Domuța, președintele Asociației Blockchain România. (Sursa RO)

Echipa Tradesilvania!

Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange TradesilvaniaTradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S