Știri Blockchain și Crypto - Chainalysis își extinde operațiunile - Firma Blockchain Gaming Animoca creează un hub de tranzacționare privată pentru acționari - 01-05-2020

Firma de analiză blockchain bazată în New York, Chainalysis, lansează un program de parteneriat major pentru extinderea operațiunilor sale și extinderea capacităților de informatii.

Știri Blockchain și Crypto - Chainalysis își extinde operațiunile - Firma Blockchain Gaming Animoca creează un  hub de tranzacționare privată pentru acționari - 01-05-2020

Chainalysis își extinde operațiunile

Firma de analiză blockchain bazată în New York, Chainalysis, lansează un program de parteneriat major pentru extinderea operațiunilor sale și extinderea capacităților de informații.

Ca una dintre cele mai de înalte firme de analiză din industria de informații blockchain, Chainalysis dezvoltă instrumente de investigare care permit firmelor, guvernelor și agențiilor de aplicare a legii să monitorizeze tranzacțiile blockchain și să urmărească activitățile ilicite suspectate.

Ofițerul principal al veniturilor Chainalysis, Jason Bonds, a explicat că programul va fi dedicat colaborărilor cu mai multe categorii de parteneri.

Primul, furnizorii cheie de infrastructură pentru criptomonede, vor ajuta Chainalysis și industria mai largă să „lărgească monitorizarea tranzacțiilor cu criptomonede prin integrări mai simple.” Firma va căuta să se asocieze cu firme specializate în conformitate pentru a-și integra ofertele pentru clienți.

În al doilea rând, Chainalysis caută noi parteneri de distribuție pe mai multe piețe existente, precum și mai departe. Obligațiile au identificat doi astfel de parteneri - Carahsoft, un furnizor de IT care lucrează cu instituții federale și de stat din Statele Unite, și firma de securitate cibernetică M.Tech din regiunea Asia-Pacific (APAC).

Programul de parteneriat, a spus Bonds, „este global și avem deja parteneri în America, EMEA și APAC.”

În al treilea rând, Chainalysis va căuta să-și lărgească propriile capacități de informații prin parteneriat cu furnizorii de date. Acestea ar putea include specialiști în ransomware, consolidarea etichetării Chainalysis a adreselor suspecte. Rayson Lim, directorul financiar al M.Tech, a declarat: "Pe piața APAC, observăm o cerere crescută din partea forțelor de ordine pentru software-ul de investigare a criptomonedelor. Parteneriatul nostru cu o companie de nivel superior, cum ar fi Chainalysis, va ajuta la satisfacerea acestei cereri."

Alături de activitatea sa privind inteligența blockchain, Chainalysis desfășoară în mod regulat cercetări în sectorul criptomonedelor. Cel mai recent, firma a publicat rezultatele analizei sale privind schimbarea obiceiurilor de consum Bitcoin (BTC) în timpul pandemiei COVID-19 și a încetinirii economice globale.

Chainalysis a prezentat date care relevă faptul că doar 1,1% din peste 1 trilion de dolari în tranzacțiile de criptomonede în 2019 s-au dovedit a fi ilicite.

(Sursa EN)

Firma Blockchain Gaming Animoca creează un  hub de tranzacționare privată pentru acționari

După eliminarea sa de la Australian Securities Exchange (ASX) luna trecută, startup-ul de jocuri blockchain Animoca Brands s-a lansat o piață online pentru a continua tranzacțiile private de acțiuni ale companiei.

Animoca Brands - compania mamă a TSB Gaming - și-a pus amprenta în spațiul de jocuri blockchain în ultimii ani prin colaborarea cu firme cu nume mari precum creatorul Tetris Atari și semnarea unui acord global de licență cu Formula 1.

Pe 9 aprilie, Animoca a lansat detalii despre angajamentul său cu PrimaryMarkets, o piață online cu sediul în Australia pentru tranzacționarea de valori mobiliare și investiții nelistate.

Până mai 2020, acționarii existenți și potențialii cumpărători profesioniști și instituționali vor putea să se înregistreze la nou-înființatul hub privat de tranzacționare online și să-și prezinte ofertele pentru potrivire în mod confidențial.

Pe 9 martie, ASX a eliminat Animoca după ce și-a exprimat îngrijorarea în decembrie anul trecut cu privire la ceea ce credea că ar fi încălcat regulile sale de listare. Acestea includeau „implicarea Animoca în activități legate de criptomonede”, precum și elemente de guvernanță corporatistă și utilizarea substanțială a întreprinderii de SAFEs - Acorduri simple pentru acțiunile viitoare - emise de filiale. Având la dispoziție facilități secundare de tranzacționare pentru Animoca pe noul hub de tranzacționare, Animoca spune că între timp face eforturi pentru a urmări alte oportunități de listare.

În pofida demersului său de a renunța la firma de jocuri de blockchain, ASX urmărește propria implementare a blockchainului până la sfârșitul anului 2020 prin dezvoltarea infrastructurii care va înlocui sistemul actual pentru procesarea tranzacțiilor de capitaluri proprii cu un nou sistem bazat pe tehnologie.

(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.