Știri Blockchain și Crypto – China mizează pe Blockchain în ciuda Pandemiei de Covid-19 - Ledger se alătură Universal Protocol Alliance - 11-07-2020

Un sondaj efectuat asupra a 350 de companii chineze a dezvăluit că preponderența corporativă a Blockchan, pre-COVID-19, rămâne puternică în regiune.

Știri Blockchain și Crypto – China mizează pe Blockchain în ciuda Pandemiei de Covid-19 - Ledger se alătură Universal Protocol Alliance - 11-07-2020

China mizează pe Blockchain în ciuda Pandemiei de Covid-19

Un sondaj efectuat asupra a 350 de companii chineze a dezvăluit că preponderența corporativă a Blockchan, pre-COVID-19, rămâne puternică în regiune.

Potrivit  Agenției oficiale chineze Xinhua, studiul, numit „Blockchain în epoca post-epidemică”, a arătat că 70% dintre companiile cercetate înainte de focarul de coronavirus rămân optimiste cu privire la potentialul tehnologiei Blockchain. Până la 20% cred că vor investi și mai mult pentru a atenua efectele crizei.

Cei mai mulți cred că implementarea tehnologiei blockchain ar putea ajuta economia națională să se redreseze de la ravagiile financiare ale pandemiei în curs.

Respondenții provin din 10 industrii diferite, inclusiv firme specializate în domeniul blockchain, producție, comerț, gestionarea lanțului de aprovizionare și finanțe.

Experții citați în sondaj au spus: "Blockchain-ul industrial servește profund corpului principal al întreprinderilor de producție socială (...) Ca o rețea de date de încredere între întreprinderi, blockchain rezolvă problema că bazele de date tradiționale centralizate nu pot genera încredere între întreprinderi și rezolvă problema de încredere a colaborării multi-partide."

Cercetătorii sunt de acord că tehnologia blockchain este considerată „cel mai eficient mod de a lupta împotriva dezastrelor”.

Deși izbucnirea bruscă a COVID-19 a obligat companiile să-și întrerupă dezvoltarea, studiul afirmă că încrederea în blockchain nu a scăzut.

Un program pilot care funcționează pe blockchain va oferi o gamă largă de servicii notariale în Suzhou, China.

(Sursa EN)

Ledger se alătură Universal Protocol Alliance

Compania de portofel digital pentru hardware digital Ledger s-a alăturat unei coaliții de interoperabilitate blockchain, Universal Protocol Alliance.

Într-un anunț din 11 iunie, UPA a dezvăluit că producătorul de portofele hardware francez cu profil înalt va integra soluțiile sale de securitate și infrastructură blockchain cu tehnologia și activele Protocolului Universal.

UPA a evidențiat Ledger Vault - soluția de guvernare multi-autorizație Ledger și soluția de gestionare a activelor susținută de asigurare - ca o componentă cheie care abordează preocupările alianței și ai membrilor săi.

Membrii alianței existente includ Bittrex Global, platforma de credit descentralizată Cred, platforma de plăți Crypto Uphold, firma de securitate contractuală inteligentă CertiK și Blockchain la Berkeley.

UPA se concentrează pe a face interoperabilitatea criptomonedelor, a emis monede stabile precum Universal Dollar (UPUSD) și Universal Euro (UPEUR), alături de principalul său simbol de utilitate, Universal Protocol Token (UPT).

Dan Schatt - co-fondator al UPA și CEO al Cred - a spus că soluțiile Ledger, care sunt adaptate pentru custodierea activelor digitale pentru bănci, fonduri speculative, schimburi și persoane cu valoare netă mare vor contribui la UPT ca un mega utilitar jeton și de a conduce adoptarea în masă a tehnologiei blockchain folosind jetoane UP.

După cum a fost raportat, UPA este strâns legat de Uphold, fondurile utilizatorilor fiind stocate în rezerva Uphold. UPEUR și UPUSD sunt ambalate și răscumpărate prin intermediul conturilor Uphold, iar mulți dintre directorii alianței dețin și funcții la Cred sau Uphold.

Într-un interviu acordat Cointelegraph la începutul acestui an, Schatt - care este și fostul executiv PayPal - a subliniat necesitatea unei interoperabilități, în special între activele digitale cu cel mai înalt profil, precum Ether (ETH), Bitcoin (BTC), EOS și XRP.

În această săptămână, vicepreședinta de marketing a Uphold, Michelle O´Connor, a declarat că ea crede că speculațiile excesive domină încă industria în detrimentul adopției și utilizării generale.

(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania


Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano Sde la magazinul Tradesilvania.