Știri Blockchain și Crypto – Coinbase a trecut de 2 dintre cele mai mari teste de securitate- Chinezii au pus ochii pe cea mai importantă infrastructură de minare a criptomonedelor din America de Sud - 20-02-2020

Știri Blockchain și Crypto – Coinbase a trecut de  2 dintre cele mai mari teste de securitate- Chinezii au pus ochii pe cea mai importantă infrastructură de minare a criptomonedelor din America de Sud - 20-02-2020

Coinbase a trecut de 2 dintre cele mai mari teste de securitate

Pentru clienții Coinbase Custody, această performanță doesebită consolidează faptul că cerințele sistemului, angajamentele de servicii și protecție a datelor ale custodelui Coinbasei respectă standardele riguroase necesare pentru a oferi cea mai sigură soluție de custodie în ecosistemul criptomonedelor.

Evaluarea a fost realizată de firma de contabilitate Grant Thornton. Pe site-ul firmei, se explică că rapoartele SOC oferă și evaluează puterea „controalelor financiare, operaționale și de securitate a informațiilor într-o organizație.”

SOC 1 se ocupă în mod specific de capacitatea unei organizații de a se audita în mod eficient, în timp ce rapoartele SOC 2 oferă informații despre „securitate, disponibilitate, integritatea procesării, confidențialitatea și confidențialitatea”.

Comunicatul de presă a confirmat că Coinbase Custody, „va continua să efectueze periodic examinările SOC 1 și SOC 2 pentru a menține același nivel de standarde riguroase de securitate și supraveghere, care ne-a stabilit ca cel mai mare și mai de încredere lider în spațiu.”

În ianuarie 2020, schimbul de criptomonede și Gemenii custodian a primit și o evaluare SOC 2 tip 2 în parteneriat cu firma Big Four Deloitte. (Sursa EN)

Chinezii au pus ochii pe cea mai importantă infrastructură de minare a criptomonedelor din America de Sud

Rocelo Lopes, CEO al Stratum, CoinPY, și unul dintre numele de frunte pe piața Bitcoin și criptomonede în America Latină, negociază vânzarea fermei miniere CoinPY, înregistrată în Paraguay, deținută în Brazilia, care a fost o dată o companie de criptomonede de top în America Latină.

În cazul vânzării CoinPY către chinezi, toate echipamentele de la ferma minieră înregistrată în Brazilia, cu sediul în Paraguay, vor trebui eliminate, În acest fel, Lopes ar fi trebuit până la sfârșitul lunii februarie să scoată toate mașinile pe care le are în spațiul său.

Întrucât CoinPY a găzduit mașini terțe, clienții au fost anunțați despre destinația pe care doresc să le ofere echipamentului, în mare parte Antminer S9. Negocierile implică, de asemenea, posibilitatea de a lăsa chinezii să se consulte cu CoinPY pentru o perioadă de până la 8 ani, ceea ce implică nu numai aspecte ale mineritului, ci și relații guvernamentale și de reglementare.

Odată cu progresul spre achiziționarea CoinPY, chinezii și-ar fi expediat deja echipamentul în Paraguay și ar fi închis unele fabrici în China.

În timp ce vorbea despre mineritul Bitcoin la un program de televiziune, Lopes a subliniat recent că mineritul a devenit mai profesionist și că reducerea la jumătate (Bitcoin Halving din mai 2020 n.n.) ar anula definitiv posibilitatea oricărei minări care nu va fi făcută la scară largă.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.