Companie aeriana din Norvegia duce criptomonedele in aer

Una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost, Norwegian Air, le va permite pasagerilor sa plateasca biletele de avion in criptomonede, inclusiv Bitcoin. De asemenea, se pot efectua tranzactii pe propriul exchange al companiei.

Numai clientii care locuiesc in Norvegia, insa, vor putea sa achizitioneze bilete folosind Bitcoin sau alte criptomonede, conform articolului din Dagens Næringsliv. De asemenea, ei vor putea sa tranzactioneze pe platforma Norwegian Block Exchange incepand din August, dar grupul planuieste extinderea serviciilor de exchange catre tarile vecine in urmatoarele luni. (Sursa EN)

Primul smartphone cu protocol blockchain voice-over

Un proiect blockchain numit KaratGold care sustine ca le ofera utilizatorilor “noua era financiara” va incepe sa furnizeze primul smartphone din lume cu un protocol blockchain voice-over (VOBP).

KaratGold spune ca telefonul IMpulse K1 elimina companiile si serviciile terte oferind o tehnologie care le permite utilizatorilor sa comunice prin criptare totala, asigurandu-se ca mesajele, documentele, videoclipurile si inregistrarile raman complet private la orice ora. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S