Solutia Cryptosteel pentru depozitarea cheilor private

Cryptosteel a lansat Capsula Cryptosteel, un dispozitiv fizic de backup pentru depozitarea offline a cheilor private, parolelor si codurilor de recuperare a portofelelor. Capsula ofera o alternativa durabila la depozitarea cheii private pe o bucata de hartie.

Dispozitivul este o forma de capsula de buzunar din otel inoxidabil, care contine o coloana centrala pe care un utilizator isi poate asambla manual o secevnta de discuri care sunt gravate cu cifre si litere. (Sursa EN)

Opera integreaza plati in Bitcoin pe aplicatia Android

Browser-ul web Opera a adaugat plati in Bitcoin si integrare TRON pe aplicatia sa Android. Functia cripto imbunatatita va permite utilizatorilor de Opera pentru Android sa efectueze plati in Bitcoin direct din portofelul digital integrat si sa interactioneze cu aplicatii decentralizate prin blockchain-ul TRON.

Astfel, noile functii ar putea creste interesul pentru crypto intre cei 300 milioane de utilizatori ai browser-ului. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S