Stiri Blockchain si crypto – Cum sa castigi Bitcoin calatorind – Site-uri false pentru Libra – 27.06.2019

Stiri Blockchain si crypto – Cum sa castigi Bitcoin calatorind – Site-uri false pentru Libra – 27.06.2019

Cum sa castigi Bitcoin calatorind

Aplicatia online de recompense in Bitcoin, Lolli, a inceput un parteneriat cu site-ul de vacante Hotels.com. Lolli este deja in parteneriat cu un numar de grupari hoteliere precum Hilton si Marriott, si cu site-uri de vanzari precum Booking.com, Hotwire si Priceline.

Clientii care fac achizitii via aplicatia Lolli sau extensia ei de pe Chrome vor primi recompense din partea partenerilor sub forma de plati in Bitcoin. Lolli s-a lansat anul trecut, si a castigat suport financiar de la companii precum Digital Currency Group sau Forerunner Ventures. (Sursa EN)

Scammeri incearca sa pacaleasca fanii Libra cu site-uri false

Desi Libra nu a avut inca debutul public, interesul larg pe care l-a acumulat le-a capturat atentia posibililor investitori. Majoritatea cautarilor online in legatura cu Libra sunt, deocamdata, despre cum poate fi schimbata pentru Bitcoin, conform Google Trends. Totusi, cateva scammeri infami spera sa pacaleasca traderii intr-un presupus pre-sale Libra.

De exemplu, site-ul calìbra.com care este imaginea in oglinda a site-ului legitim creat de Facebook, calibra.com. Artificiul incepe cu schimbarea literei “i” in cea cu accentul grav, “ì”. Ambele site-uri aveau aceleasi materiale de marketing, aceleasi expresii, fonturi, culori, display-uri interactive si slogane – dar cel fraudulos arata putin deplasat. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.
Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S