Stiri Blockchain si crypto – Dispozitive PoS Pundi X Verifone pentru criptomonede – Samsung si dezvoltarea unui blockchain pentru identitate – 17.07.2019

Stiri Blockchain si crypto – Dispozitive PoS Pundi X Verifone pentru criptomonede – Samsung si dezvoltarea unui blockchain pentru identitate – 17.07.2019

Pundi X integreaza modul criptomonede in dispozitive PoS Verifone

Compania Pundi X din Singapore sustine ca a mai facut un pas spre adoptia de criptomonede prin integrarea tehnologiei sale in terminalele traditionale PoS (point-of-sale), emise de Verifone, un furnizor major de asemenea dispozitive din America.

Conform Pundi X, modulul dispozitivului lor XPOS (care accepta criptomonede) a fost integrat pe dispozitivul Verifone X990, cel mai recent terminal point-of-sale produs de Verifone. Datorita modulului XPOS, dispozitivul Verifone X990 va putea accepta un numar de criptomonede ca optiuni de plata, precum   BTC, ETH, BNB, KCS, KNC, XEM , si NPXS la orice distribuitor care are dispozitivul Pundi X Verifone X990 instalat. (Sursa EN)

Samsung Electronics in dezvoltarea unui blockchain pentru identitate si certificare

Samsung Electronics se alatura altor sase firme Sud Coreene pentru a dezvolta o retea blockchain de autentificare a certificatelor si identitatii, conform unui raport Coin Desk Korea.

Serviciul va oferi o solutie de autentificare “auto-suverana” care elimina serviciile intermediare si le permite utilizatorilor sa isi verifice identitatea sau calificarile printr-un blockchain, avand mai mult control asupra informatiilor personale. Indivizii pot sa isi stocheze datele pe un dispozitiv si sa depuna numai datele pe care ei le doresc atunci cand este ceruta autorizarea.

Sistemul va avea un test beta la sfarsitul anului 2019, iar decizia in privinta comercializarii va fi facuta in cursul anului viitor. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S