Știri Blockchain și Crypto - Compania aeriană KLM folosește Blockchain - 2020-04-11

Compania aeriană globală KLM Royal Dutch Airlines aplică tehnologia blockchain pentru a facilita procesul de decontare între întreprinderi cu filialele sale.

Știri Blockchain și Crypto - Compania aeriană KLM folosește Blockchain - 2020-04-11

Compania aeriană globală KLM Royal Dutch Airlines aplică tehnologia blockchain pentru a facilita procesul de decontare între întreprinderi cu filialele sale. Parte a uneia dintre cele mai mari companii aeriene ale lumii, Air France-KLM, Royal Dutch Airlines s-a asociat cu startupul software olandez Unchain.io pentru a explora beneficiile potențiale ale tehnologiei blockchain pentru afacerile și procesele sale interne.

După o colaborare strânsă, Unchain a furnizat companiei KLM Royal Dutch Airlines o aplicație de finanțare strategică bazată pe tehnologia blockchain dezvoltată de compania principală software software R3, a anunțat firma pe 25 februarie.

Soluția intenționează să simplifice procesul de contabilitate și decontări ale KLM prin implementarea Corda R3 - o platformă blockchain pentru întreprinderi cu sursă deschisă, care este concepută pentru înregistrarea, gestionarea și sincronizarea datelor.

Dominique Vijverberg, specialist în fintech la KLM Royal Dutch Airlines, a declarat că compania aeriană a anunțat proiectul după primele cercetări din cadrul brațului de inovație al companiei, KLM Digital Studio.

După cum a fost raportat, Digital Studio KLM a explorat în mod activ tehnologii emergente, cum ar fi blockchain, inteligența artificială și realitatea augmentată, ca parte a strategiei de transformare digitală a KLM.

Vijverberg a spus că soluția strategică recentă mută concentrarea blockchain a companiei de la teste la aplicații reale.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.

Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.