Big Four, filiaia din Luxemburg a firmei de audit PwC va accepta plata in criptomonede

Incepand cu luna urmatoare, firma de audit din Luxemburg a anuntat ca va accepta plata in criptomonede de la clientii sai. Firma a anuntat ca a colaborat cu o firma locala de schimb valutar pentru a facilita tranzactiile, insa inca nu a anuntat tipul de tranzactii sau criptomonedele acceptate. Abordand aceasta solutie, firma poate avea o mai buna colaborare cu clientii care opereaza in reteaua blockchain si astfel pot avea o evaluare zilnica mai buna a politicilor de confidentialitate si cele de cunoastere a clientelei si impotriva spalari banilor (KYC/AML).
Patru sute de angajati din cei 250,000 ai firmei PwC lucreaza in prezent in bransa cripto, sustinuti de o echipa de 100 de asistenti tehnici specializati pe blockchain. In plus, compania opereaza cu criptomonede inca din 2014. ( Sursa EN)

Primul certificat de nastere eliberat exclusiv in blockchain a fost semnat in Brazilia

Pe 1 septembrie, un nou-nascut din Brazilia a avut parte de primul certificat de nastere eliberat exclusiv in blockchain, fara sa fie nevoie de o trecere suplimentara in oficiul registrului. Serviciul a fost efectuat cu ajutorul platformei de notariat ledger Growth Tech, care asigura servicii notariale digitale.
Liderul blockchain IBM al Americii Latine a explicat ca aceasta actiune ar putea contribui la eficientizarea inregistrarilor nasterilor si ar asigura o mai buna organizare institutionala, minimalizand totodata povara activitatii birocratice. ( Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S