Știri Blockchain și Crypto - Huobi lansează un instrument antifraudă- Huawei face parteneriate cu orașe din China pentru introducerea Blockchain - 2020-05-06

Huobi (HT) Global a lansat Star Atlas, un instrument de analiză on-chain pentru a monitoriza tranzacțiile de criptomoned ilicite care ar putea funcționa în tandem cu instrumente similare.

Știri Blockchain și Crypto - Huobi lansează un instrument antifraudă- Huawei face parteneriate cu orașe din China pentru introducerea Blockchain  - 2020-05-06

Huobi lansează un instrument antifraudă

Huobi (HT) Global a lansat Star Atlas, un instrument de analiză on-chain pentru a monitoriza tranzacțiile de criptomoned ilicite care ar putea funcționa în tandem cu instrumente similare.Instrumentul ar trebui să ajute compania Huobi să contracareze unele critici din trecut. Raportul privind starea de crimă criptă din 2020 a Chainalysis a declarat: „Binance și Huobi conduc toate schimburile în Bitcoin ilicite primite cu o marjă semnificativă.”

Ciara Sun, VP al afacerilor globale din cadrul grupului Huobi, a explicat funcționalitatea noului instrument:„Star Atlas este un instrument de monitorizare în lanț pentru a monitoriza tranzacțiile de criptomonedă pentru a identifica și detecta infracțiuni precum frauda, ​​banii, spălarea de bani și alte activități problematice.”

Deși Star Atlas este similar instrumentelor dezvoltate de Chainalysis, Elliptic și Ciphertrace, Sun consideră că Huobi are un avantaj comparativ și este totuși dispus să colaboreze cu alte companii din spațiu:

Este similar, dar este diferit, deoarece Huobi funcționează ca un schimb de aproape șapte ani și am combinat tone de cercetare în domeniul securității. Nu am cunoscut niciodată o încălcare importantă a securității. Așadar, echipa noastră are o expertiză foarte profundă cu un istoric dovedit și am dezvoltat toate aceste date în ultimii șapte ani. Așadar, Star Altas menține o bază de date de adrese mare”.

Huobi are în vedere parteneriatul cu alți jucători din spațiul crypto, cum ar fi Chainalysis și CryptoCompare. Potrivit Sun, există sinergii între Huobi și alte companii din spațiu. Huobi a acumulat o mulțime de date în Asia, în timp ce alte companii pot avea mai multe date în Occident.

Sun speră ca Star Atlas să-l ajute compania Huobi să-și atingă viziunea pe termen lung:

Pentru a fi cel mai de încredere schimb. Așa că cred că a fi capabil să ai Star Atlas va ajuta cu asta. Dar unul dintre motivele pentru care l-am lansat este pentru că dorim să facem din spațiul criptocurrency mai larg un loc mai bun. ”

(Sursa EN)

Huawei face parteneriate cu orașe din China pentru introducerea Blockchain

Guvernul districtului Nanshan din Shenzhen, China a anunțat un acord cu gigantul multinațional al telecomunicațiilor și gigantul electronic al consumatorului Huawei pentru a stimula adoptarea blockchain-ului, printre alte tehnologii, în regiune.

Potrivit ziarului local The Global Times, guvernul Nanshan și Huawei vor lucra împreună pentru a stabili zona demonstrativă industrială Kunpeng, pentru a accelera aplicarea blockchain, inteligenței artificiale, pachetelor de date mari și tehnologiei 5G.

Ambele părți sunt de acord că mutarea ar trebui să transforme orașul într-o zonă model pentru industria cipurilor și alte tehnologii de vârf.

Anunțul întăririi Shenzhen ca un oraș de tip blockchain din țară, considerat drept punctul de legătură comercială dintre Hong Kong și China, ilustrează importanța pe care o are pentru guvernul național în dezvoltarea unei astfel de tehnologii.

După cum a raportat Cointelegraph anul trecut, Huawei a semnat un acord de cooperare strategică cu Banca Populară Chineză (PBoC). Deși au fost făcute publice detalii limitate, gigantul telecomunicațiilor a dezvoltat măsuri pentru consolidarea adoptării blockchain-ului în țară.

În aprilie 2018, Huawei a lansat platforma sa blockchain-as-a-service bazată pe Hyperledger, Blockchain Service.

De asemenea, PBoC a anunțat în septembrie că a început testarea monedei sale digitale la Shenzhen, în colaborare cu Huawei și unele dintre cele mai mari bănci comerciale din China.

Huawei nu a publicat o declarație care să oficializeze anunțul acordului cu guvernul Nanshan din Shenzhen și nici nu a emis comentarii suplimentare în această privință.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.