Știri Blockchain și Crypto – Iphone va folosi Blockchain pentru industria alimentară – Libra va aștepta adoptarea legislației americane de profil pentru lansare

Toată lumea știe că standardele alimentare nu sunt egale. Nicăieri nu este mai clar decât în ​​tratamentul puilor care sunt destinati farfuriei tale. Unii sunt crescuți în condiții considerate crude de mulți consumatori, oameni care vor vota cu...

Știri Blockchain și Crypto – Iphone va folosi Blockchain pentru industria alimentară – Libra va aștepta adoptarea legislației americane de profil pentru lansare

Iphone va folosi Blockchain pentru industria alimentară

Toată lumea știe că standardele alimentare nu sunt egale. Nicăieri nu este mai clar decât în ​​tratamentul puilor care sunt destinati farfuriei tale. Unii sunt crescuți în condiții considerate crude de mulți consumatori, oameni care vor vota cu portofelele pentru un tratament mai bun dacă sunt informați.

Nu este prea diferit când vine vorba de legume, unele parcurgând distanțe enorme înainte de a ajunge la magazinul local.

Consumatorii moderni sunt mai preocupați de impactul asupra mediului al acestor călătorii decât până acum și doresc să poată verifica acest lucru aproape atât cât vor să verifice siguranța pesticidelor utilizate în timpul ciclului de creștere.

De obicei nu obțineți acces la astfel de informații, iar dacă o faceți, este destul de greu să verificați cu adevărat dacă datele cu care vă furnizați sunt corecte. Acolo intră în joc blockchain - la fel ca iPhone-ul sau alte dispozitive mobile.

IBM la CES 2020 a introdus o nouă aplicație care folosește blockchain pentru a conecta consumatorii cu fermierii care își cultivă boabele de cafea. Ideea este că atunci când achiziționați cafea, se poate utiliza aplicația de pe dispozitivul mobil pentru a verifica de unde provine, cum este crescută, distribuită, livrată, exportată, amestecată și prăjită.

Problema accesării acestor informații de-a lungul ciclului tipic de distribuție este aceea că, de obicei, diferite entități sunt responsabile pentru fiecare etapă a procesului. Aceasta înseamnă că niciun grup nu adună toate datele.

IBM utilizează blockchain ca un mod permanent și de încredere pentru a urmări ceea ce are loc de-a lungul ciclului. Fiecare parte din proces are o copie exactă a informațiilor deținute pe blockchain, adăugând propriile date în timpul călătoriei. Nu trebuie să adauge alte persoane, deoarece informațiile respective sunt deja în lanț.(Sursa EN)

Libra va aștepta adoptarea legislației americane de profil pentru lansare

Într-o declarație pregătită către un comitet de supraveghere a Camerei, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat că intențiile de a lansa un sistem global de plăți vor rămâne în așteptare până când autoritățile de reglementare din SUA îl vor aproba. Comentariile se încheie cu speculația monedă Balanță ar putea intra în direct în țările în care nu există niciun impuls de guvern.

Declarația, publicată astăzi, va face parte din mărturia planificată de Zuckerberg în fața Comitetului Camerei pentru servicii financiare, miercuri. Comitetul a anunțat în august că va continua să analizeze Balanța și să audieze mărturie nu numai de la Zuckerberg, ci și de oficiali guvernamentali și autorități de reglementare.

În iunie, președintele Comitetului pentru servicii financiare, Maxine Waters, a solicitat Facebook într-o scrisoare pentru a pompa frânele la lansarea sa Libra, "având în vedere trecutul tulburător al companiei", până când oficialii pot examina mai mult problemele asociate cu aceasta "și pot lua măsuri."

Libra și portofelul său online Calibra au fost programate să fie lansate în 2020, însă autoritățile de reglementare din SUA au susținut că se știe prea puțin despre banii digitali și despre potențialul său de a permite spălarea de bani, să respecte regulile clientului dvs. și ar putea amenința confidențialitatea utilizatorilor. Autoritățile de reglementare franceze și germane au mai spus că nu vor permite Balanței să se lanseze în granițele lor, deoarece ar putea amenința valoarea euro și să privatizeze ilegal banii.

Nu este prima dată când criptomoneda a fost contestată de guvernele de pe glob. Anul trecut, Reserve Bank of India (RBI), banca centrală a țării, a anunțat interdicția de a utiliza Bitcoin și alte bani digitale de către orice entitate financiară reglementată din cauza riscurilor asociate acestuia. China a interzis, de asemenea, utilizarea unor criptomonede, planificând totodată lansarea propriilor bani digitali.

În declarația sa, Mark Zuckerberg a avertizat asupra riscurilor de a nu inova în infrastructura financiară, pe care a numit-o „ în stagnare”.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano Sde la magazinul Tradesilvania.