Știri Blockchain și Crypto- Jocurile bazate pe Blockchain în top pe perioada pandemiei- Ubisoft și MakerDAO sponsorizează Blockchain Gaming Alliance - 2020-05-06

Pe măsură ce mai multe persoane se autoizolează din cauza pandemiei coronavirusului, platformele de jocuri din întreaga lume au înregistrat o intensitate a traficului.

Știri Blockchain și Crypto- Jocurile bazate pe Blockchain în top pe perioada pandemiei- Ubisoft și MakerDAO sponsorizează Blockchain Gaming Alliance  - 2020-05-06

Jocurile bazate pe Blockchain în top pe perioada pandemiei

Pe măsură ce mai multe persoane se autoizolează din cauza pandemiei coronavirusului, platformele de jocuri din întreaga lume au înregistrat o intensitate a traficului. Un raport notează că compania de rețele de celule Verizon a afirmat că platformele de jocuri online au înregistrat o creștere de 75% a traficului, cu un spike total de 20% în streamingul pe web. În ciuda faptului că impulsul traficului pe platformele de jocuri online este rezultatul nefericitei pandemii, jocurile blockchain nu au fost lăsate în afara.

Un raport recent arată Microsoft Azure, un serviciu care permite dezvoltatorilor să opereze rețele blockchain pentru aplicații precum Xbox, înregistrând pentru prima dată niveluri record în rețeaua sa, ca urmare a jucătorilor în carantină care folosesc aplicația Xbox. Deși majoritatea observatorilor din industrie vor recunoaște că jocurile blockchain sunt viitorul, juriul este încă pe seama dacă viitorul respectiv poate fi durabil.

Potrivit lui Sebastien Borget, cofondatorul și COO al TSB Gaming - un startup cu sediul în San Francisco, care se află în spatele unui joc blockchain, numit The Sandbox - Cryptovoxels, care este o experiență de joc similară Sim City pe un blockchain, a înregistrat un număr crescut de utilizatori.

Edward Smith, co-fondator și dezvoltator principal la Neblio, un blockchain în calitate de companie de servicii, consideră că: „Jocurile și divertismentul vor fi unul dintre cei mai mari câștigători ai crizei cu care se confruntă lumea noastră astăzi, inclusiv jocurile bazate pe blockchain.Vom începe să vedem din ce în ce mai multă integrare blockchain în sporturi, pe măsură ce trece timpul. Cele două industrii au mulți dintre aceiași utilizatori, deoarece jucătorii sunt unii dintre cei mai pasionați utilizatori de blockchain. ”

Există un consens general între majoritatea spectatorilor din industrie, că interesul față de jocurile bazate pe blockchain va crește pe măsură ce mai mulți dezvoltatori se apleacă mai mult spre modele de jocuri de câștig - ca și în cazul jocurilor blockchain populare precum Gods Unchained și CryptoKitties. De asemenea, Borget este de acord că ceea ce susține mai mult interes este faptul că „jocurile de tip blockchain s-au impus mai departe pe partea de joc pentru a câștiga, oferind o alternativă atrăgătoare pentru a câștiga bani în timp ce te distrezi și te joci."

Anul trecut, un joc descentralizat bazat pe cărți digitale, Gods Unchained, a generat venituri semnificative pe fondul protestelor din Hong Kong, după ce s-a prezentat pentru un jucător care a vorbit împotriva acțiunilor guvernului chinez. Având o promisiune de a oferi jucătorilor libertate printr-o adevărată proprietate și autonomie față de colecțiile și câștigurile lor, jocul bazat pe Heartstone a înregistrat un vârf în trafic, devenind unul dintre cele mai populare jocuri blockchain din 2019.

(Sursa EN)

Ubisoft și MakerDAO sponsorizează Blockchain Gaming Alliance

Blockchain Game Alliance (BGA) a anunțat pe 30 martie numirea lui Sébastien Borget în funcția de președinte, adăugând în continuare că o serie de companii precum Ubisoft, AMD, Animoca Brands și MakerDAO au revenit ca sponsori pentru 2020.

Potrivit anunțului, BGA - o coaliție formată din 90 de companii de jocuri și blockchain care pledează pentru tehnologia blockchain din industria jocurilor de noroc - va încerca să consolideze adoptarea blockchain pentru a extinde capabilitățile jucătorilor fără bariere.

Înființată în 2019, Alianța speră, de asemenea, să reprezinte jocuri de tip blockchain și evenimente majore din industria jocurilor, cu sponsorizarea companiilor de tehnologie care se întorc.

Borget a făcut următoarele comentarii după numirea sa: „Sunt un credincios puternic în alinierea intereselor jucătorilor, creatorilor și dezvoltatorilor de jocuri și va continua să încurajez proprietatea adevărată pentru jucătorii și creatorii de jocuri prin includerea industriei blockchain.

Borget are un cadru larg în industria jocurilor blockchain. El a fost co-fondator și COO al The Sandbox, o platformă de jocuri virtuale descentralizate.

Manon Burgel, care va transmite bastonul lui Borget, a emis și următoarele declarații cu privire la încorporarea noului președinte: „Sébastien Borget a fost membru activ al comunității în spațiul de joc blockchain de ani de zile și suntem încântați să-l alegem ca noul președinte al Blockchain Game Alliance.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.