Știri blockchain și crypto - Ledger se alătură Universal Protocol Alliance - Fond cu capital de risc de 100 milioane € pentru piețele emergente - Platforma de creditare crypto Compound va începe să distribuie tokeni - 30-06-2020

Ledger, compania franceză de portofele hardware pentru active digitale s-a alăturat coaliției pentru interoperabilitate blockchain, Universal Protocol Alliance (UPA) și va integra...

Știri blockchain și crypto - Ledger se alătură Universal Protocol Alliance - Fond cu capital de risc de 100 milioane € pentru piețele emergente - Platforma de creditare crypto Compound va începe să distribuie tokeni - 30-06-2020

Ledger se alătură Universal Protocol Alliance

Ledger, compania  franceză de portofele hardware pentru active digitale s-a alăturat coaliției pentru interoperabilitate blockchain, Universal Protocol Alliance (UPA) și va integra soluțiile pentru infrastructură și securitate blockchain, în tehnologia și activele Universal Protocol.

Membrii existenți ai alianței includ Bittrex Global, platforma de creditare Cred, platforma pentru plăți Uphold, compania pentru securitatea smart contracts Certik și Blockchain at Berkeley.

Țelul UPA este de a face criptomonedele interoperabile, și a emis stablecoins precum Universal Dollar (UPUSD) și Universal Euro (UPEUR), pe lângă token-ul său, Universal Protocol Token (UPT).

Dan Schatt, co-fondator și CEO al Cred, a declarat că soluțiile celor de la Ledger, care sunt adaptate pentru custodia activelor digitale în domeniul bancar, pentru fonduri speculative și exchange-uri, vor întări tokenii UPT și vor duce la adopția în masă a tehnologiei blockchain, prin folosirea lor.

UPA este strâns legat de Uphold, cu fondurile utilizatorilor depozitate în rezerva Uphold. UPEUR și UPUSD sunt ambele emise și rambursate prin intermediul conturilor Uphold, iar mulți dintre executivii alianței dețin de asemenea și poziții în cadrul Cred sau Uphold. Shatt, care este și fost executiv al PayPal a subliniat nevoia de interoperabilitate, în special între activele digitale importante, precum Ether (ETH), Bitcoin (BTC), EOS și XRP.  (Sursa EN)

Fond cu capital de risc de 100 milioane € pentru piețele emergente

Co-fondatorul Aeternity Blockchain, Nikola Stojanow a anunțat un nou fond cu capital de risc, în valoare de 100 milioane € (112.5 milioane $) axat pe dezvoltarea blockchain în cadrul piețelor emergente.

Meta Change Capital (MCC) susține că va lucra cu proiecte din toate generațiile viitoare blockchain, asigurând finanțarea și suportul pentru seriile A și nu numai. MCC va susține oportunitățile blockchain pentru regiunile subdezvoltate din Europa, Asia, MENA și Africa, și în mod special zonele care vor beneficia cel mai mult de capital.  „Văd cel mai mare potențial și resursă de talent ce așteaptă sa fie utilizate, în țări unde blockchain reprezintă un pas înzecit față de infrastructura existentă ce se prăbușește, non-existentă, sau veche.” (Sursa EN)

Platforma de creditare crypto Compound va începe să distribuie tokeni

Governance token-ul Compound va fi disponibil pentru distribuire către toți utilizatorii protocolului de finanțe descentralizate (DeFi). Conform unui tweet al Compound, platforma de creditare responsabilă cu protocolul DeFi a finalizat testnet-ul pentru token-ul său COMP, ca parte a propunerii de a distribui tokenii către utilizatori. Aceasta a permis comunității Compound să accepte propunerea 007.

Platforma de creditare va începe distribuirea a 1.116.310,81 COMP de-a lungul piețelor „ETH, DAI, USDC, USDT, BAT, REP, WBTC și ZRX, proporțional cu dobânda calculată pe piață.”

Propunerea susține ca „în cadrul fiecărei piețe, jumătate din COMP să fie alocați furnizorilor, iar cealaltă jumătate să meargă către persoanele creditate”. „Oricând o adresă interacționează cu o piață a Compound, primește toți COMP câștigați în acea piață, în cazul în care depășește pragul de 0.001 COMP.” În martie, Coinbase a integrat opțiunea de suport pentru protocolul DeFi al Compound, pentru aplicația portofelului său digital, iar aprobarea propunerii vine pe fondul creșterii numărului total de utilizatori DeFi, care este așteptat să ajungă la 600 000.” (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Cumpără și tranzacționează criptomonede(Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) instant fără comision.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.