Mainnet lansat in proiectul BitTorrent de file sharing decentralizat

Protocolul de file sharing decentralizat BitTorrent, numit BitTorrent File  System (BTFS), a lansat mainnet-ul. Dezvoltatorii doresc ca proiectul sa devina ceea ce ei numesc “primul si cel mai mare sistem scalabil si decentralizat de depozitare al lumii”.

Conform unei postari de pe blog publicata in data de 1 octombrie, BTFS se mandreste cu diverse noi functii. De asemenea, acestia sustin ca 3,000 de noduri au fost efectuate. (Sursa EN)

Noua versiune a aplicatiei Parity care transforma telefoanele in portofele offline

Parity Technologies a lansat o noua versiune a aplicatiei mobile care transforma smartphone-uri vechi in portofele digitale offline. Versiunea beta a aplicatiei Parity Signer le va permite utilizatorilor sa depoziteze criptomonede, sa voteze in propunerile de guvernare si sa semneze tranzactiile offline. Aplicatia este integrata in blockchain-urile Polkadot si Ethereum. Compania sugereaza ca telefoanele sa fie pastrate pe mod avion in timpul utilizarii aplicatiei.

De asemenea, utilizatorii ar trebui sa elimine functiile biometrice si informatiile de identificare printr-un reset din fabrica inainte de a descarca aplicatia. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S