Știri Blockchain și Crypto – O companie poloneză de top în asigurări va folosi tehnologia Blockchain - Platforma de custodie Crypto Trustology va colabora cu Binance - 15-05-2020

Compania poloneză de asigurări Link4 s-a asociat cu o firmă regtech Coinfirm pentru a eficientiza corespondența și stocarea documentelor cu un sistem bazat pe blockchain.

Știri Blockchain și Crypto – O companie poloneză de top în asigurări va folosi tehnologia Blockchain - Platforma de custodie Crypto Trustology va colabora cu Binance - 15-05-2020

O companie poloneză de top în asigurări va folosi tehnologia Blockchain

Compania poloneză de asigurări Link4 s-a asociat cu o firmă regtech Coinfirm pentru a eficientiza corespondența și stocarea documentelor cu un sistem bazat pe blockchain.

Numit Trudatum, instrumentul activat pentru blockchain dezvoltat de Coinfirm permite companiei să transfere și să stocheze documente electronice și să le asigure imuabilitatea. Pentru clienții Link4 în mod specific, înseamnă că documentele lor de asigurare ar putea fi accesate și verificate online, reducând astfel cantitatea totală de documente pentru companie.

Lansată în 2003, compania ar fi fost prima pe piața locală care vinde asigurare auto exclusiv prin telefon și internet.

Blockchain este un alt pas tehnologic pentru companie, a comentat Agnieszka Wrońska, președintele consiliului Link4:

De mult timp ne-am concentrat pe soluții moderne și sigure, iar acest lucru se potrivește fără îndoială cu blockchain, care garantează salvarea permanentă a documentelor fără posibilitatea de a le edita. Este un beneficiu pentru clienții noștri care vor găsi întotdeauna documente precum cardul de produs sau condițiile generale de asigurare în același loc, în formă neschimbată. ”

Soluția bazată pe blockchain a fost aprobată de Oficiul pentru Concurență și Protecția Consumatorilor.

La începutul acestui an, firmele de asigurări din China foloseau blockchain pentru a gestiona cererile legate de coronavirus, pe fondul focarului. Aceasta a fost activată de Xiang Hu Bao, o platformă colectivă de partajare a cererilor bazată pe blockchain, care se numără în jur de 104 milioane de utilizatori.

Mai mult, în decembrie 2019, Anthem - cea de-a doua cea mai mare companie de asigurări de sănătate din Statele Unite - a anunțat că intenționează să folosească blockchain pentru a securiza datele celor 40 de milioane de membri ai săi în următorii trei ani.

(Sursa EN)

Platforma de custodie Crypto Trustology va colabora cu Binance

Platforma de custodie Crypto Trustology și-a extins serviciile colaborând cu  Binance și intenționează să ofere tranzacții prin schimbul neprivativ de libertate Binance DEX.

Cum se poate întâmpla exact tranzacționarea în custodie la un schimb precum DEX? Binance a anunțat recent intenția de a construi un „lanț inteligent” care să funcționeze paralel cu lanțul Binance existent. În termeni mai fizici, imaginați-vă că utilizați mai multe moduri de transport, cum ar fi un automobil și un avion, de exemplu, pentru a ajunge din punctul A în punctul B.

Conform Trustology, această potrivire improbabilă poate, de fapt, încuraja crearea de aplicații descentralizate și o indicație a rețelei Binance este „probabil să urmărească ecosistemul DeFi în creștere rapidă”.

Platforma a spus că mișcarea va permite utilizatorilor să efectueze tranzacții cu Binance Coin (BNB) și cu toate criptomonedele terțe cu custodia completă asupra activelor lor.

Directorul executiv (CEO) al Trustology, Alex Batlin, a declarat: ”Având în vedere că valoarea blocată pe piețele crypto DeFi a atins valoarea miliardară de dolari la începutul acestui an, un sfert din ceea ce merita în urmă cu un an, piața este pregătită pentru o creștere continuă. Binance care își dezvoltă propriul ecosistem DeFi este un câștig evident pentru lanțul inteligent Binance și pentru noi, în calitate de custodieni, ne străduim întotdeauna să oferim clienților noștri cât mai multe oportunități pentru a maximiza potențialul de câștig pe piețele financiare”.

Batlin a fost foarte vocal cu privire la emoția sa pentru DeFi. Vorbind cu Cointelegraph în aprilie, CEO-ul a declarat când DeFi începe să funcționeze, „ar putea fi unul dintre cele mai de încredere pooluri de lichidități, deoarece este descentralizat, deci mult mai global.”

Cu toate acestea, Batlin consideră că platformele care sprijină finanțarea descentralizată au nevoie de scalabilitate mai mare pentru a facilita adoptarea mainstream a protocoalelor DeFi. CEO-ul a declarat că Ethereum 2.0 „ajunge acolo”. În prezent, doar 28 de portofele, majoritatea neprivative, susțin lanțul Binance.

Unul dintre motivele pentru care mulți custoși nu susțin lanțul Binance și DEX-urile, se datorează faptului că au o arhitectură diferită, care prezintă o serie de provocări, mai ales când vine vorba de semnarea tranzacțiilor. Tehnologia noastră unică de re-semnare ne-a permis să sprijinim rapid Binance Chain într-un mod custodial, iar în momentul în care Binance Smart Chain va veni la bord, vom putea să acceptăm orice aplicație sau tip nou de activ creat în plus, așa cum facem noi. cu Ethereum.

Există o oportunitate pentru custodieni precum Trustology să beneficieze de extinderea ecosistemului DeFi. De exemplu, compania de contabilitate a celor patru mari KPMG a raportat în martie că mai mult de 9,8 miliarde USD în cryptocurrency au fost furate de hackeri din 2017, dezvăluind o nevoie mai mare de custodie instituțională.

(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.