Un lant farmaceutic venezuelan va accepta plata in criptomonede

Printr-o colaborare cu Panda Exchange, Farmarket a lansat un proiect pentru acceptarea platilor in criptomonede dash, numit XpayCash. Lantul farmaceutic este format in prezent din 22 de locatii si. In plus, proiectul poate fi lansat datorita faptului ca din numarul de 4,900 de comercianti care accepta plata dash la nivel global, aproape jumatate sunt din Venezuela.
Intiativa a fost lansata de DiscoverDash, care va asigura partea de training pe parcursul a doua luni in demararea proiectului si care in trecut a oferit sesiuni de training si pentru companii mai mici si afaceri de familie. (Sursa EN)

Telx Technolgies planuieste lansarea cartelei SIM care permite tranzactionarea cripto prin SMS

Cartela SIM va functiona ca un portofel pentru criptomonede, insa nu va depinde in mod obligatoriu de un smartphone. Fiecare utilizator va avea un numar unic cripto pe care il va putea folosi pentru desfasurarea tranzactiilor. Serviciul va suporta tranzactii intre Litecoin, Dash, Zcash si Bitcoin Cash. Cartela va fi disponibila in 180 de tari si va permite trimiterea nelimitata de mesaje.

Telx a declarat ca, desi aceasta metoda implica gestionarea numerelor de telefon si implicit a tranzactiilor de catre un al treilea agent, acest lucru va contribui la crearea unui spatiu mai user-friendly pentru persoanele care nu sunt la fel de familiarizate cu tehnologia. Totodata, pentru a asigura securitatea tranzactiilor, compania intentioneaza sa dezvolte un sistem prin care tranzactiile sa fie transmise doar daca provin din cartela originala, nu de la una portata si sa ofere fiecarei cartele un cod PIN, precum si backup pentru cheile private in caz de furt sau pierdere. ( Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S