Știri Blockchain și Crypto -Platformă Blockchain din Rusia înregistrată oficial-NIFA consideră că implementarea Blockchain a ajuns la maturitate - 05-05-2020

Documentele publicate de Ministerul rus al Comunicărilor la 7 aprilie dezvăluie faptul că Waves Enterprise a fost adăugat la listă și descris ca un „serviciu de livrare distribuit bazat pe cloud pentru virtualizare și stocare de date.” Lista este menită să..

Știri Blockchain și Crypto -Platformă Blockchain din Rusia înregistrată oficial-NIFA consideră că implementarea Blockchain a ajuns la maturitate - 05-05-2020

Platformă Blockchain din Rusia înregistrată oficial

Documentele publicate de Ministerul rus al Comunicărilor la 7 aprilie dezvăluie faptul că Waves Enterprise a fost adăugat la listă și descris ca un „serviciu de livrare distribuit bazat pe cloud pentru virtualizare și stocare de date.” Lista este menită să asigure standarde înalte de securitate a informațiilor pentru autorități, sugerând produse pentru tehnologia informației pentru a fi utilizate în organismele guvernamentale ruse.

Matvey Voytov, șeful de marketing Waves Enterprise, a declarat că - pentru a fi adăugate în registru - Waves Enterprise trebuia să furnizeze autorităților documentația de conformitate relevantă.

Matvey Voytov, șeful de marketing Waves Enterprise a explicat că este o entitate separată de Waves și că are un simbol diferit, Waves Enterprise System Token (WEST). Ca atare, se așteaptă ca această adăugare să nu aibă niciun efect asupra prețului jetonului WAVES.

Voytov a spus că Waves Enterprise este o platformă blockchain de calitate a întreprinderii, cu o cotă de piață bună pe piața blockchain a întreprinderilor rusești. El a spus că includerea software-ului în registrul oficial are implicații majore pentru firmă: „Includerea în registrul federal al software-ului rusesc oferă oportunități suplimentare pentru a intra în proiecte ale administrației locale și organizațiilor publice. [...] [Soluții bazate pe platforma Waves Enterprise vor primi prioritate în achiziții pentru proiecte guvernamentale și municipale. În acest fel, compania își poate extinde prezența în sectorul public. ”

Voytov a spus că Waves Enterprise este deja sigur că organismele guvernamentale ruse vor folosi tehnologia sa „pentru că Rusia digitalizează activ și aplică tehnologii noi în strategia sa, inclusiv blockchain.” El a explicat că, întrucât este o soluție rusă, Waves Enterprise are o probabilitate mai mare de implementare de către guvernul rus: „Extinderea utilizării versiunilor locale și localizate ale software-ului pentru nevoile statului este unul dintre domeniile prioritare pe [piața] rusă, care a fost stabilit de guvernul Federației Ruse.”

În timp ce primul adjunct al guvernului Băncii Centrale a Rusiei a declarat recent că tehnologia blockchain nu este „soluția universală” care s-a promis că este, totuși, există încă mult entuziasm asupra potențialului său.

Pentru a înțelege mai bine această tehnologie, la sfârșitul lunii martie, un minister federal rus a introdus legislație care să legalizeze cripto și blockchain în cadrul unei cutii de nisip reglementare.

Între timp, panica provocată de pandemia coronavirusului și carantinele consecințe și creșterea șomajului au dus, aparent, la o creștere de 5% a traficului către schimburile criptografice din Rusia.(Sursa EN)

NIFA consideră că implementarea Blockchain a ajuns la maturitate

Un sondaj recent realizat de Asociația Națională a Finanțelor din Internet din China (NIFA) a descoperit că tehnologia blockchain câștigă o poziție solidă.

Platforma locală de știri din China, Sina, a raportat rezultatele ultimului sondaj blockchain realizat de Asociația Națională de Finanțe Internet din China (NIFA).

„Raportul de cercetare a dezvoltării aplicațiilor și dezvoltării finanțelor din China Blockchain” ia în considerare 47 de organizații implicate în proiecte de blockchain și 112 blockchain în China. 32,6% din toate organizațiile chestionate au lucrat la finanțarea lanțului de aprovizionare, ceea ce constituie o parte importantă a implementării blockchain. Finanțele comerciale și insurtech reprezintă 11,2% din mărimea pieței, în timp ce plățile transfrontaliere și securitizarea activelor constituie în continuare 7,9% și 6,7%.

Instituțiile  financiare par a fi cele mai active în ceea ce privește valorificarea potențialului blockchain. Sondajul citează o statistică a Administrației Cyberspace din China care spune că 40% din organizațiile implicate în tehnologia blockchain sunt „furnizori de servicii fintech, bănci, companii de fonduri, companii de asigurări, companii de microfinanțare, companii de factoring comercial etc.”

Având în vedere creșterea rapidă a tehnologiei blockchain în diferite sectoare industriale, în special finanțe, raportul menționează că blockchain este îndreptat către maturitate.

Pentru a se asigura că China înregistrează o creștere mai bună atât în ​​finanțe, cât și în blockchain, NIFA recomandă organizațiilor să monitorizeze îndeaproape riscurile de securitate pentru blockchain, urmărind, de asemenea, tendințele de dezvoltare.

De asemenea, NIFA insistă, de asemenea, că toți participanții la spațiul blockchain și criptomonede respectă cu strictețe reglementările și previn infracțiunile legate de criptocurrency, precum spălarea banilor, finanțarea terorismului, evaziune fiscală etc.

De asemenea, aceștia au pus un accent deosebit pe companii pentru a urmări dezvoltarea în jurul reglementărilor internaționale pentru blockchain și crypto, pentru a ajuta China să formuleze reglementări transfrontaliere și mai bune standarde blockchain.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.