Știri Blockchain și Crypto - Senatorul din Oklahoma care lucrează la proiectul de lege pentru instituția Blockchain susținută de stat - 2020-04-13

Senatorul de Oklahoma, Nathan Dahm, a redactat un nou proiect de lege pentru statul său care urmărește să construiască o instituție financiară inovatoare susținută de stat în jurul tehnologiei blockchain, instituind o nouă clasificare a instituțiilor.

Știri Blockchain și Crypto - Senatorul din Oklahoma care lucrează la proiectul de lege pentru instituția Blockchain susținută de stat - 2020-04-13

Senatorul de  Oklahoma, Nathan Dahm, a redactat un nou proiect de lege pentru statul său care urmărește să construiască o instituție financiară inovatoare susținută de stat în jurul tehnologiei blockchain, instituind o nouă clasificare a instituțiilor.

"Întotdeauna am fost interesat de criptare de la începutul Bitcoinului, dar odată ce am auzit ce face statul Wyoming (în special Republicanul Tyler Lindholm), am decis să fac ceva în acest sensîn Oklahoma", a spus senatorul Dahm.

Data de 15 ianuarie 2020, proiectul de lege a menționat că instituția financiară de stat va fi „depozitul central pentru moneda virtuală folosită de agențiile guvernamentale din acest stat”.

Adăugând detalii suplimentare, textul a explicat că, în esență, mișcarea va împiedica înăbușirea reglementărilor, permițând creșterea inovației, protejând în același timp cetățenii.

Proiectul de lege pare să atribuie Statului american Oklahoma un rol activ în inovație. „Oklahoma se angajează să contribuie cu tehnologie inovatoare, să ajute la dezvoltarea de produse financiare de generație următoare și să crească în siguranță sectoare tehnice și financiare unice în acest stat”, se arată în proiectul de lege.

Conform detaliilor furnizate, proiectul de lege va fi introdus pe 3 februarie 2020 și va intra în joc la 1 noiembrie 2020.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.

Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.