Ripple colaboreaza cu Universitatea Tokyo de Cercetare Blockhain pentru dezvoltarea programelor de cercetare

In data de 30 iulie, Ripple a anuntat noul partenteriat cu universitatea japoneza. Interesul pentru dezvoltarea blockchain este sporit in Japonia in ultimii ani, iar profesorii Universitatii Tokyo au anuntat ca vor exista programe scolare ca premiu pentru studentii care sunt implicati in cercetare privind blockchain. Totodata, aceasta organizeaza periodic seminare publice despre blockchain pentru a dezvolta interesul pentru acest domeniu.
Ripple va sustine aceste programe si va fi direct implicat prin finantarea proiectelor din cadrul Universitatii Tokyo de Cercetare Bitcoin si colaborarea in scopul dezvoltarii altora noi in comunitatea academica. (Sursa EN)

Firmele germane cripto vor avea nevoie de licenta BaFin pentru a continua activitatea

Odată cu noile reglementari împotriva spalarii de bani (AML) acceptate de Germania, firmele germane care opereaza in domeniul cropto vor fi nevoite sa aplice pentru licenta Autoritatii Federale de Supraveghere Financiara, BaFin, pentru a-si putea continua activitatea. Noua reglementare a fost elaborata de la momentul aprobarii Directivei a cincea privind spălarea de bani (AMD 5), care introducea criptomonedele in categoria "instrumentelor financiare".
In plus, orice firma care detine active digitale, fie resurse din tranzactii sau portofele digitale, va fi nevoita sa detina o licenta. Orice companie care cauta sa se dezvolte pe viitor in sfera cripto va fi nevoita sa respecte reglementarile impuse. Pe langa detinerea licentei BaFin, activitatea firmelor va fi supusa unor supravegheri periodice pentru a asigura respectarea angajamentelor.  
Noile reglementari vor intra in vigoare incepand cu anul 2020. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S