Știri Blockchain și Crypto – Sistem Blockchain dezvoltat în parteneriat cu Departamentul American al Apărării – Binance va accepta depozite în Randzi sud-africani - 20-05-2020

Simba Chain, o startup blockchain susținută de Agenția de Cercetare a Proiectelor de Apărare Avansată (DARPA), a câștigat un alt contract din partea guvernului Statelor Unite.

Știri Blockchain și Crypto – Sistem Blockchain dezvoltat în parteneriat cu Departamentul American al Apărării – Binance va accepta depozite în Randzi sud-africani - 20-05-2020

Sistem Blockchain dezvoltat în parteneriat cu Departamentul American al Apărării

Simba Chain, o startup blockchain susținută de Agenția de Cercetare a Proiectelor de Apărare Avansată (DARPA), a câștigat un alt contract din partea guvernului Statelor Unite.

Un favorit de multă vreme al autorităților militare americane precum Forța Aeriană a SUA și Marina, Simba Chain va construi în curând un proiect blockchain pentru Departamentul Apărării al SUA (DoD).

DoD a acordat lui Simba Chain un contract de 200.000 USD pentru a dezvolta o dovadă de concept pentru un sistem bazat pe blockchain pentru gestionarea sigură a documentației de cercetare și dezvoltare a autorității. Premiul este un contract de faza I în cadrul programului Small Business Innovation Research (SBIR), care încurajează întreprinderile mici să se angajeze cu cercetări federale care au potențial de comercializare.

Conform contractului, Simba Chain va dezvolta un proiect blockchain cunoscut sub numele de ALAMEDA, anunța firma pe 12 mai. În fața „Ledger Authenticity pentru Accesul la Date Auditate Militare Enclaved”, ALAMEDA urmează să fie lansat la 1 iunie 2020 și condus de 30 septembrie 2020. Dacă proiectul va reuși, Faza I ar servi drept bază pentru un potențial contract de 1 milion USD în faza II pentru comercializarea ulterioară, a declarat firma.

În acest scop, Simba Chain trebuie să creeze un sistem unic pentru partajarea eficientă a documentelor și datelor științifice legate de cercetare și dezvoltare cu tehnologia blockchain.

Arhitectura blockchain ar menține autenticitatea și proveniența a aproximativ 4.5 milioane de documente pentru 4.000 de utilizatori pentru Centrul de Informații Tehnice de Apărare a DoD, a declarat firma.

CEO-ul lanțului Simba, Joel Neidig, a subliniat că noul proiect blockchain încearcă să „elimine actorii rău ai terților și, în caz contrar, să permită conexiuni directe sigure între surse de încredere.”

Platforma Simba Chain acceptă o serie de blockchainuri, inclusiv Ethereum, Quorum de JPMorgan, RSK bazat pe Bitcoin, Stellar, precum și Hyperledger IBM. În plus, Simba Chain folosește platforma cloud Microsoft Azure.

De la înființare în 2017, Simba Chain a primit multiple premii de la guvernul american până acum. Firma s-a format inițial dintr-o subvenție DARPA pentru a dezvolta o platformă sigură, nesigur de mesagerie și tranzacții pentru armata americană.

În februarie 2020, un grup de cercetare al Marinei SUA cu sediul în California a acordat Simba Chain un premiu de 10 milioane de dolari pentru a dezvolta o platformă de mesagerie sigură pentru DoD. Anterior, Forța Aeriană a SUA a ales Simba Chain ca partener tehnologic pentru a colabora la dezvoltarea lanțului de aprovizionare bazat pe blockchain.

(Sursa EN)

Binance va accepta depozite în Randzi sud-africani

Binance, unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede din lume, acceptă acum tranzacții directe în randul sud-african. Utilizatorii vor putea acum să depună randul în conturile de tranzacționare în mai puțin de 30 de minute dacă conturile lor bancare acceptă „Serviciul de plăți mai rapide”.

Într-o postare pe blog din 12 mai, Binance a anunțat că randul va fi disponibil pentru cinci criptomonede majore - Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Binance Coin (BNB), Binance Dollar (BUSD) și Tether (USDT).

Acest lucru se pare că face parte din strategia Binance de a investi în schimburi de criptomonede cu relații bancare anterioare, astfel încât acestea să poată oferi tranzacționarea criptomonedelor cu valute locale.

Binance a fost proactiv în extinderea atingerii sale atât în ​​țările dezvoltate, cât și în cele în curs de dezvoltare. Doar astăzi, Cointelegraph a raportat că Binance a făcut o investiție într-unul dintre marile schimburi interne reglementate din Indonezia, Tokocrypto - deși nu se cunoaște încă investiția.

La începutul lunii aprilie, Binance a adăugat, de asemenea, sprijin pentru rupia indiană și rupia indoneziană pentru a atinge potențialul creșterii piețelor de criptomonede în aceste țări. Binance a achiziționat, de asemenea, unul dintre cele mai mari schimburi de criptomonede WazirX din India și cea mai cunoscută platformă de date Crypto CoinMarketCap.

Conform declarațiilor făcute de CEO-ul Binance, Changpeng Zhao - cunoscut sub numele de CZ - în aprilie, compania investește un sfert din profiturile sale în diverse oportunități de investiții.

(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.