Stiri Blockchain si crypto – Sistem de recunoastere a identitatii prin blockchain – CoinKit si oferirea de bacsis prin Binance Coin–16.07.2019

Stiri Blockchain si crypto – Sistem de recunoastere a identitatii prin blockchain – CoinKit si oferirea de bacsis prin Binance Coin–16.07.2019

Companii din Coreea de Sud colaboreaza pentru sistemul de recunoastere a identitatii prin blockchain

Mai multe firme sud coreene colaboreaza pentru a lansa un sistem blockchain de recunoastere a identitatii pentru telefoanele mobile. Scopul acestui proiect este de a permite organizatiilor si persoanelor fizice sa controleze ce date personale sunt vizibile in timpul tranzactiilor, pentru protejarea acestora.
 Sistemul de identificare blockchain va permite totodata stocarea preferentiala a informatiilor personale cum sunt contul bancar, numarul de inregistrare al rezidentilor etc.
 Companiile de servicii financiare implicate sunt Banca Woori si Banca KEB Hana, care vor asigura serviciile de certificare necesare. KT, LG Uplus, KOSCOM si SK Telecom se vor ocupa de servicile de telefonie mobila, iar Samsung va fi responsabil de gestionarea sistemului de securitate prin Samsung Knox.
 Lansarea proiectului este estimata pentru anul 2020. (Sursa EN)

CoinKit lanseaza serviciul de oferire a bacsisului cu Binance Coin

 Binance a implinit oficial doi ani de la lansare, iar CoinKit a anuntat cu aceasta ocazie ca a lansat un sistem de oferire a bacsisului in cirptomonede Binance Coin (BNB) pe platforma lor. Bacsisul prin Binance Coin este o functie ce poate fi utilizata pe Slack, Discord, Telegram si Twitter.
 Platforma CoinKit permite oferirea bacsisului in criptomodede precum Trezar Coin, Dogecoin, Nexus, BitTube, PIVX si Uniform Fiscal Object, pe langa bacsis in Binance Coin. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S