Știri Blockchain și Crypto - O companie de top în HR adoptă Smart Contracts Platform - 2020-04-12

Firma de resurse umane Ranstad, care a devenit recent lider mondial în sector, a ales să-și automatizeze mai mult fluxul de lucru utilizând un blockchain inteligent axat pe contracte.

Știri Blockchain și Crypto - O companie de top în HR adoptă Smart Contracts Platform - 2020-04-12

Firma de resurse umane Ranstad, care a devenit recent lider mondial în sector, a ales să-și automatizeze mai mult fluxul de lucru utilizând un blockchain inteligent axat pe contracte.

40.000 de angajați ai firmei vor folosi o soluție blockchain pentru întreprinderi de la Cypherium cu sediul în New York, care au încheiat parteneriate cu principalii furnizori de cloud Google Cloud Wing, IBM Cloud și Amazon Web Services.

Cypherium are un design hibrid, care combină două mecanisme de consens: Proof-of-Work (PoW) și HotStuff (de asemenea, utilizate pentru Balanta Facebook). Acest protocol, susține, este extrem de scalabil, dar păstrează și confidențialitate și descentralizare. Platforma utilizează o mașină virtuală Turing completă scrisă în Java pentru a-și executa contractele inteligente.

Compania Randstad se așteaptă ca utilizarea blockchain-ului să reducă mult erorile umane și să economisească timp, în special atunci când vine vorba de sarcini birocratice cheie în munca în domeniul resurselor umane - plăți, precum și verificarea calificărilor academice și profesionale și a datelor personale de identitate.

Verificarea acestor informații se va baza pe cooperarea cu surse oficiale, cum ar fi autoritățile publice, care vor trebui să publice hash-uri de certificate digitale în lanțul public Cypherium.

Într-un comunicat, managerul colaborării globale ale lui Randstand, Frank van der Bijl, a declarat că, înainte de toate, firma dorea să găsească o soluție ușoară: „Motorul Google Compute și blockchain-ul Cypherium au dovedit combinația ideală pentru noi. Ambele pot fi accesate cu câteva clicuri; nu este nevoie să ne facem griji cu privire la construirea de noi înșine, la instalarea altor aplicații sau la întreținere. " În toamna trecută, firma de audit Big Four Deloitte a integrat o soluție de confidențialitate de la pornirea criptografică QEDIT pentru propria sa platformă blockchain, Eduscrypt, care este concepută pentru a permite organizațiilor să urmărească, să partajeze și să valideze calificările personalului.”

Pentru a proteja confidențialitatea persoanelor, abordarea lui Cypherium va combina hashing criptografic, metadate și un sistem de semnături digitale care poate elimina nevoia de a stoca datele sensibile în sine. De asemenea, încorporează un standard de identificatori descentralizați pentru a proteja în continuare utilizatorii.

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.

Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.