Știri Blockchain și Crypto – Tim Draper renunță la acțiuni pentru Bitcoin - Warren Buffet nu vrea să dețină criptomonede - 2020-02-29

Știri Blockchain și Crypto – Tim Draper  renunță la acțiuni pentru Bitcoin -  Warren Buffet nu vrea să dețină criptomonede - 2020-02-29

Tim Draper  renunță la acțiuni pentru Bitcoin

Tim Draper deține acum „o avere” din portofoliul său în Bitcoin (BTC), după ce și-a scos activelede pe piețele bursiere publice în urmă cu șase luni.

Vorbind la CNBC pe 24 februarie, investitorul VC și susținătorul serial Bitcoin a dezvăluit că s-a adăugat semnificativ la participațiile sale criptografice încă de anul trecut.

„Este mult, este mult, mult”, a răspuns el când a fost întrebat de cât de mult s-a extins credința sa în Bitcoin.

"Sunt doar un credincios - și mă uit și spun:„ Hei, asta este doar mai bine. "Pe termen lung, oamenii se îndreaptă spre lucruri care sunt mai bune."

Draper vorbea în legătura sa cu logo-ul Bitcoin, în timp ce piețele bursiere s-au redus la nivel mondial din cauza preocupărilor legate de coronavirus.

Continuând, el a confirmat că expunerea sa la criză era limitată din cauza preocupărilor anterioare că stocurile erau prea „spumoase”.

"S-a făcut prea spumoasă - piața a fost prea încântată, iar șoferii Uber făceau tranzacții de zi, toate semnele erau acolo", a spus el.

Draper a adăugat că firma sa de VC, Draper Associates, era încă activă pe piețele private. Cealaltă investiție majoră a acestuia, Tezos (XTZ), s-a dublat mai mult de la începutul anului.

Multe alte observații au fost deja cunoscute de suporterii Bitcoin, inclusiv o țintă de preț de 250.000 USD, pe care Draper o simte acum că va veni în jurul anului 2022.

În această perioadă, sănătatea investițiilor precum băncile și asigurătorii se va schimba dramatic în rău, a avertizat el, în dezacord cu comentariile despre Bitcoin venite de la președintele Berkshire Hathaway, Warren Buffett, luni.(Sursa EN)

Warren Buffet nu vrea să dețină criptomonede

"Criptomonedele practic nu au nicio valoare", a declarat Warren Buffett într-un interviu luni.

Vorbind cu reporterul CNBC, Becky Quick, pe 24 februarie, a patra persoană mai bogată din lume a discutat despre impresia lui despre Bitcoin în urma unei strângeri de fonduri. A participat Justin Sun, CEO al Tron, și investitor de multă vreme în criptomonede.

În mai 2019, cei doi s-au întâlnit la o strângere de fonduri pentru Fundația Glide, o organizație de caritate care ajută persoanele fără adăpost din San Francisco. Vorbind miliardar cu miliardar, tânărul Sun a sugerat ca experimentatul Warren să ia în considerare investiția în criptomonedă.

Cu toate acestea, când a fost apăsat dacă Sun i-a oferit vreun Bitcoin după schimb, Buffetta răbufnit:

Nu dețin nicio ciptomonedă. Nu o voi face niciodată ... Nu puteți face nimic cu ea decât să o vindeți altcuiva. "

El a comentat, de asemenea, faptul că criptomoneda a fost asociată cu spălarea banilor și terorism:

Bitcoin a fost folosit pentru a muta o sumă corectă de bani în mod ilegal.”

Buffett a făcut cea mai mare parte a averii sale din fonduri speculative și asigurări. El are o valoare netă estimată de 88,9 miliarde de dolari.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania


Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.