Știri Blockchain și Crypto –USA adoptă progresiv tehnologia Blockchain – Viteza de tranzacție și profitabilitatea sunt legate în sfera criptomonedelor -2020-04-03

Preocupările Statelor Unite cu privire la creșterea utilizării criptomonedelor în activități ilegale au crescut doar pe măsură ce evoluțiile din spațiu continuă să crească. Există o cursă globală pentru lansarea de monede stabile care ar putea fi utilizate de mai mult de jumătate din populația lumii

Știri Blockchain și Crypto –USA adoptă progresiv tehnologia Blockchain – Viteza de tranzacție și profitabilitatea sunt legate în sfera criptomonedelor -2020-04-03

USA adoptă progresiv tehnologia Blockchain

Preocupările Statelor Unite cu privire la creșterea utilizării criptomonedelor în activități ilegale au crescut doar pe măsură ce evoluțiile din spațiu continuă să crească. Există o cursă globală pentru lansarea de monede stabile care ar putea fi utilizate de mai mult de jumătate din populația lumii. Între timp, Facebook se angajează să lanseze un Libra stabilecoin care respectă regulile și poate fi utilizat de peste 2,5 miliarde de abonați Facebook. Rusia conduce prima inițiativă multinatională stabilă bitcoin, împreună cu Uniunea Economică Eurasiatică și țările BRICS, care ar putea fi folosită de 41% din populația lumii, iar Tether a lansat un CNHT, numit CNHT, aflat în offshore, pe yuan, care poate fi transmis personal -personare prin dispozitive mobile bazate pe blockchain.

Pe fondul acestor evoluții, legile federale americane stricte și măsurile ulterioare de combatere a spălării banilor, adoptate de instituțiile financiare tradiționale, forțează organizații sindicale transnaționale sofisticate și adversarii străini precum China, Rusia, Coreea de Nord și Iran, precum și grupări teroriste și alte țări actori de stat, pentru a schimba mișcarea veniturilor lor ilicite în afara industriei financiare consacrate. Pentru a evita examinarea forțelor de ordine din SUA, acești actori utilizează din ce în ce mai multe metode non-tradiționale, mutând fonduri cripto peer-to-peer prin dispozitive mobile, schimburi de cripto și piețe darknet în și în afara S.U.A.

În consecință, agențiile de aplicare a legii și reglementările din SUA au răspuns la aceste îngrijorări, continuând eforturile de aplicare a legii, instituind un program de informații despre criptomonede și propunând noi reglementări și cerințe de raportare fiscală pentru a deschide calea pentru adoptarea pe scară largă a tehnologiei blockchain.

Într-un interviu C-Span, procurorul general adjunct al Departamentului Justiției, Sujit Raman, a discutat despre provocările cu care se confruntă forțele de ordine ale Statelor Unite în urmărirea plăților cu tumbler crypto peer-to-peer efectuate pe piețele întunecate criptate și schimburile cripto prin dispozitive mobile pe care infractorii le folosesc din ce în ce mai mult.

Cu toate acestea, în ciuda acestor provocări, Departamentul de Justiție al SUA a acuzat recent doi resortisanți chinezi că a spălat criptomonede în valoare de peste 100 de milioane de dolari prin 113 conturi de monedă virtuală dintr-un hack al unui schimb de criptomonede de către actori nord-coreeni care încercau să se sustragă sancțiunilor americane. Această hotărâre vine ca urmare a unei investigații multijurisdicționale întreprinse de Divizia de Investigații Criminale a Serviciului de Venituri Interne, FBI, Investigații de securitate internă și Poliția națională coreeană din Republica Coreea.

DoJ a anunțat, de asemenea, că spălarea de bani „mergând la” a rețelei întunecate, care a acționat ca un „mixer Bitcoin” - solicitând 300 de milioane de dolari în criptocurrency de la infractori, tranșând și tăind monedele, apoi remixându-le într-o tentativă de ultimă dată inutilă de a oculta sursa lor - a fost pus sub acuzare.(Sursa EN)

Viteza de tranzacție și profitabilitatea sunt legate în sfera criptomonedelor

Piețele Crypto se mișcă cu viteza luminii, dar multe instituții financiare astăzi utilizează încă portofeluri greoaie și portofele hardware - cele mai cunoscute metode de securitate a activelor digitale - pentru a-și asigura criptomonedele.

Cu toate acestea, instituțiile își dau seama că aceste metode sunt pur și simplu prea lente pentru a fi practice pentru utilizarea de zi cu zi și că utilizarea lor în 2020 riscă să rămână în urma ritmului pieței. Pentru instituțiile financiare care lucrează cu criptomonede, creșterea vitezei tranzacțiilor prin adoptarea de noi tehnologii de stocare și transfer va fi calea către accelerarea rentabilității în 2020.

Bitcoin a avut un 2020 solid până în prezent, în general evoluția prețurilor fiind în creștere. Dar chiar și într-o perioadă de creștere puternică precum cea în care ne aflăm, prețurile pot varia enorm. De fapt, pe 19 februarie, Bitcoin a înregistrat cea de-a cincea cea mai mare scădere a prețurilor pe oră: o scădere de aproape 800 USD într-o oră.

În prezent, schimburile necesită o prefinanțare a activelor pentru a primi credit de tranzacționare. Acest proces este greoi și necesită un management eficient al riscurilor în ceea ce privește gestionarea lichidității de schimb. În același timp, nu permite utilizatorilor să profite cu ușurință de oportunitățile pozitive pe piață pe diferite spații de tranzacționare. Procesul este o utilizare ineficientă a capitalului, necesitând utilizatorii să aloce asupra schimburilor, chiar dacă forțele pieței nu indică neapărat că ar trebui să tranzacționeze cu acel schimb, întrucât un comerciant nu ar dori niciodată să fie în afara poziției la un schimb.

Toate aceste ineficiențe operaționale sunt tolerate în prezent pentru a maximiza viteza tranzacțiilor. În această industrie, oportunitățile pot dispărea la căderea unei pălării, iar acoperirea poziției pentru perioade de timp poate fi complicată și costisitoare. A vă putea finanța rapid contul cu un furnizor de lichidități vă afectează linia de top într-un mod direct.

Ca urmare, viteza rapidă a tranzacțiilor este o oportunitate neexploatată pentru organizațiile care doresc să accelereze profiturile în acest an.

În 2020, este vorba despre obținerea vitezei tranzacției cât mai mare, ceea ce înseamnă căutarea unor noi modalități de stocare și mișcare a criptelor.

Deci, sunteți gata să vă concentrați asupra creșterii vitezei tranzacțiilor în 2020 pentru a maximiza profiturile. Un prim pas evident în acest sens (și unul care ar permite o strângere strânsă a securității activelor) este de a scala operațiunile prin creșterea numărului principal.

Numai că numărul de bază brut nu poate accelera operațiunile până la un nivel în care vedeți cu adevărat schimbarea marjelor de profit. În cele din urmă, vă puteți deplasa doar cât de repede vă permit procesele operaționale. Indiferent dacă aveți un manager de operații, cinci sau 20, accesul lent la activele digitale cauzate de limitările soluției de stocare va obține o viteză de execuție. Inutil să spun, scalarea echipei de operații vă va afecta de asemenea linia de jos.

Acesta este motivul pentru care instituțiile din sfera criptomonedelor încearcă să modifice modul în care își desfășoară activitatea în întregime. În loc să angajeze mai mulți manageri de operațiuni, ei pilotează noile tehnologii care fac ca toate criptomonedele să fie semnificativ mai accesibile fără a sacrifica securitatea de prim rang.

O nouă tehnologie care a obținut tracțiune este criptografia MPC (multi-party computation). Când este asociat cu izolarea hardware (în special la nivelul cipului), ascuțirea cu cheie privată MPC elimină posibilitatea unui singur punct de compromis fără a pune în pericol accesul instantaneu la active.

Viteza tranzacției este cu adevărat următoarea frontieră - instituțiile trebuie să fie concentrate pe apropierea comercianților de un singur grup de credit, permițându-le să profite mai rapid de oportunitățile de pe piață. Unele echipe au îmbrățișat soluții precum Fireblocks, Omniex și AlgoTrader pentru a accelera execuția comerțului și operațiunile la scară, fără a crește numărul de număr, oferindu-le o competiție.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.