Știri Blockchain și Crypto – Va avea Nigeria criptomonedă proprie? - Bitcoin a devenit legal în India

Utilizatorii vor putea tranzacționa criptomoneda Nigeriei, Nayra, cu valute populare precum BTC, ETH, USDT, BNB și altele. Acest lucru se poate face prin intermediul peer-to-peer cu alți utilizatori și comercianți verificați la costul zero al tranzacției folosind atât site-ul web, cât și aplicația

Știri Blockchain și Crypto – Va avea Nigeria criptomonedă proprie? - Bitcoin a devenit legal în India

Utilizatorii vor putea tranzacționa criptomoneda Nigeriei, Nayra, cu valute populare precum BTC, ETH, USDT, BNB și altele. Acest lucru se poate face prin intermediul peer-to-peer cu alți utilizatori și comercianți verificați la costul zero al tranzacției folosind atât site-ul web, cât și aplicația. În plus, utilizatorii cu o bază fiat fiabilă și criptocurrency se pot aplica pentru a deveni comerciant de reclame P2P, post-comerț, în timp ce câștigă bani în schimbul platformei Binance.

Deși nu este pe deplin recunoscută de către organismele de reglementare, nu există nici o acțiune legală pentru sau împotriva utilizării criptomonedei în țară, dar schimbul de criptomonede care include tranzacționarea și vânzarea de active digitale sau fiat-uri devine o afacere în plină expansiune în țară. Pe măsură ce comercianții răsar pe întreg teritoriul națiunii, mulți oameni sunt deja implicați în cumpărarea și vânzarea de criptomonede.

Ca atare, inițiativele de acest gen vor face tranzacționarea în spațiu mai ușoară și mult mai atrăgătoare pentru mai multe persoane.

Odată cu ritmul în care comunitatea nigeriană cuprinde blockchain și criptomonedele, aceste evoluții  vor avea tendința de a atrage mai multe persoane interesate să se alăture spațiului creând astfel o platformă în care Nigeria poate deveni unul dintre cei care adopta timpuriu criptomoneda.

Așadar, Nigeria va trebui să încerce, din mers să găsească o soluție legislativă privind implementarea legislației favorabile pentru criptomonede. (Sursa EN)

Bitcoin a devenit legal în India

Curtea Supremă a Indiei a stopat interdicția bancară a industriei criptografice. După aproape doi ani, comunitatea indiană crypto a câștigat în sfârșit bătălia împotriva Reserve Bank of India (RBI), iar pasionații de criptomonede sărbătoresc în toată lumea. Curtea Supremă a Indiei a pronunțat, în data de 4 martie 2020, hotărârea prin care a fost anulată circulația băncii centrale din aprilie 2018, care interzice instituțiilor financiare reglementate să ofere servicii pentru afaceri cripto. Instanța a reținut că circulația RBI este neconstituțională, după cum a informat news.Bitcoin.com.

Kunal Barchha a cofinanțat cripto-schimbul Coinrecoil, prima companie care a contestat interdicția RBI în instanță. Cu toate acestea, și-au retras petiția scrisă în august anul trecut din cauza sarcinii financiare. El a declarat miercuri pentru News.Bitcoin.com: „Planificăm să lansăm schimbul, dar bătălia legală ne-a pus în stres - financiar. Am avut câțiva investitori înainte de doi ani care au beneficiat de rezervă după circulară. Intrăm în mod agresiv cu ei și cu noi investitori pentru strângerea de fonduri. ”

Sathvik Vishwanath, CEO al schimbului de cripte Unocoin, a declarat: ”Acum după 22 de luni de așteptare pentru a obține ceea ce industria criptomonedelor era deja eligibilă s-a încheiat acum. Acest lucru marchează o etapă importantă atât în ​​India, cât și la nivel global și ajută la aducerea unei perspective pozitive către activitatea de tranzacționare cripto care a devenit neclară în timpul așteptării”.

Așadar, India care are o bună implementare a tehnologiei Blockchain face un uriaș pas înainte reușind să legalizeze tranzacțiile cu Bitcoin.(Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este excahnge acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO.

Poti evita capcanele tranzactiilor cu criptomonede si Bitcoin pe exchange-ul Tradesilvania.
Pastreaza criptomonedere in siguranta cu un Ledger Nano S  de la magazinul Tradesilvania.