World Blockchain Summit va avea loc in Singapore

Singapore a devenit una dintre cele mai inovatoare si progresive zone de dezvoltare crypto din Asia. In conformitate cu initiativa “Smart Nation”, care reprezinta un efort mare pentru guvernul din Singapore, World Blockchain Summit va avea loc in 25 iulie 2019 in Marina Bay Sands, Singapore. Vor fi prezenti mai multi investitori, directori ai experientei (CXO) si experti blockchain internationali.

A doua editie a competitiei Startup Grand Slam Pitch va oferi o platforma pe care peste 20 de afaceri startup din jurul lumii se vor pregati de lansare sau se vor extinde. (Sursa EN)

Civic si BitGo lanseaza portofel care va contine date de identitate

Startup-ul decentralizat Civic si firma de securitate blockchain BitGo planifica lansarea unui nou portofel crypto folosind tehnologia multisig. Cele doua firme au dezvaluit ca viitorul “Civic Wallet” va tine atat criptomonede, cat si date de identitate pe dispozitivele mobile.

Portofelul va necesita autentificarea identitatii folosind un sistem blockchain pentru verificarea securizata. Datele nu vor fi impartasite cu alte entitati, scopul celor doua firme fiind sa le acorde utilizatorilor mai mult control asupra informatiilor personale. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania
Nu uita! Azi poti cumpara peste 16 monede digitale pe platforma de exchange Tradesilvania.Tradesilvania este reseller oficial Ledger in Romania. Poti cumpara Ledger Nano S