Știri blockchain - Trulioo – Îmbunătățirea conformității AML / KYC va face diferența - Huobi pornește proces de vot pentru listarea a șase noi tokeni - China adaugă un nou oraș la inițiativa pilot pentru inovație fintech – 24-08-2020

Furnizorul de verificare a identității, Trulioo a declarat că abilitatea de a verifica documente și de a fi în conformitate cu cerințele pentru combaterea spălării banilor (AML) și cunoașterea clientului (KYC) vor face diferența între companiile cripto.

Știri blockchain - Trulioo – Îmbunătățirea conformității AML / KYC va face diferența - Huobi pornește proces de vot pentru listarea a șase noi tokeni - China adaugă un nou oraș la inițiativa pilot pentru inovație fintech – 24-08-2020

Trulioo – Îmbunătățirea conformității AML / KYC va face diferența

Furnizorul de verificare a identității, Trulioo a declarat că abilitatea de a verifica documente și de a fi în conformitate cu cerințele pentru combaterea spălării banilor (AML) și cunoașterea clientului (KYC) vor face diferența între companiile cripto.

„Este o idee bună să îmbunătățim apropierea cripto față de ideea de conformitate, mai ales că tranzacțiile devin din ce în ce mai obișnuite.”

Trulioo a lansat EmbedID, un instrument ce încorporează verificarea identității pentru KYC, printr-un API. Scopul este ca firmele ce au o echipă mică pentru conformitate, să înceapă să automatizeze activitățile de KYC și AML.

Anatoly Kvitnitsky, vice-președinte al Trulioo a susținut că a dorit să simplifice pe cât posibil procesul de verificare a documentelor și identității, pentru clienții ce nu au acces la tehnologii bancare. Acesta a mai spus că exchange-urile cripto și administratorii de active au de regulă o echipă formată din puțini oameni care să verifice toate documentele prezentate de către clienți, pentru a se asigura că acestea sunt în conformitate cu reglementările în vigoare, așadar, cripto, prin natura sa internațională, lipsită de granițe reprezintă alegerea perfectă. (Sursa EN)

Huobi pornește proces de votare pentru listarea a șase noi tokeni

Exchange-ul japonez Huobi cere utilizatorilor săi să voteze noile criptomonede pe care ar dori să le vadă listate. Conform unui update al site-ului Huobi, exchange-ul japonez ia în considerare adăugarea Enjin (ENJ), IOS Token (IOST), Neo (NEO), Ontology (ONT), Qtum (QTUM) și Tezos (XTZ).

Trei dintre acești tokeni, ce ar putea fi listați de Huobi sunt chinezești. Platforma IOST concurează cu blockchain-ul Ethereum, în timp ce tokenii săi gravitează în jurul Internet of Services (IoS). Monedele pot fi folosite pentru plăți în cadrul platformei IOST și pentru comisioane la smart contracts. NEO este un proiect blockchain public ce poate încorpora ID-uri digitale și contracte digitale, în timp ce ONT furnizează soluții blockchain către companii.

Alte monede au rădăcini internaționale. Tezos este un Proof-of-Stake bazat pe blockchain, rezultat dintr-un proiect comun al Elveției cu SUA. ENJ alimentează platforma blockchain de gaming Enjin, permițând dezvoltatorilor să creeze active digitale garantate de token-ul ce poate fi distribut utilizatorilor sub formă de itemuri în joc. Momentan, QTUM este singura monedă din cele șase propuse, ce este deja disponibilă pentru tranzacționare, pe Coincheck. (Sursa EN)

China adaugă un nou oraș la inițiativa pilot pentru inovare fintech

Banca Populară din China a adăugat în mod oficial Chengdu, capitala provinciei Sichuan, la lista de regiuni ce desfășoară proiecte pilot pentru supravegherea inovării fintech.

Oameni din interiorul industriei consideră că aprobarea oficială primită de Chengdu va accelera inovarea fintech și va ajuta în mod activ la construirea unui centru regional fintech, cu influență internațională.

Orașul se axează pe big data, inteligență artificială, cloud computing și tehnologii blockchain. Supravegherea inovării fintech este numită și „sandbox normativ”. Banca centrală a lansat primul său proiect pilot în Beijing, în 2019, pentru a ajuta instituțiile financiare licențiate și companiile tehnologice să se conformeze legilor și reglementărilor în vigoare.

Conform raportului, scopul este de a explora cazurile de utilizare pentru noile tehnologii, astfel încât să ducă la inovare financiară, să îmbunătățească eficiența și calitatea finanțelor și să-și dea silința pentru a îmbunătăți abilitățile serviciilor financiare, în cadrul economiei reale.

Actualul proiect pilot a fost extins la nouă regiuni, și anume Beijing, Shanghai, Chongqing, Shenzhen, Xiongan New District, Hangzhou, Suzhou, Guangzhou și acum, Chengdu. (Sursa EN)

Echipa Tradesilvania

Tradesilvania este exchange acreditat pentru tranzacțiile cu criptomonede, respectând standardele ISO 27001 și 9001 pentru siguranța informațiilor.

Stochează criptomonede instant (Bitcoin, Ethereum și alte 13 criptomonede) direct în contul tău cu portofelul digital gratuit.

Păstrează criptomonedele în siguranță cu un Ledger Nano S de la magazinul Tradesilvania.