Stiri Crypto 1 Martie 2023: Yuga Labs va lansa primul NFT bazat pe Bitcoin; Mai multe firme japoneze au intrat intr-o alianta strategica in spatiul Web3; Huawei a intrat intr-un parteneriat cu Polygon

Stiri Crypto 1 Martie 2023: Yuga Labs va lansa primul NFT bazat pe Bitcoin; Mai multe firme japoneze au intrat intr-o alianta strategica in spatiul Web3; Huawei a intrat intr-un parteneriat cu Polygon
  • Yuga Labs, compania de 4 miliarde de dolari din spatele colectiei NFT Bored Ape Yacht Club, va debuta primul sau proiect NFT bazat pe Bitcoin. Colectia, numita TwelveFold, va consta din 300 de piese de arta digitala in editie limitata. Este una dintre cele mai cunoscute lansari de pana acum prin Ordinals, o modalitate recent lansata de a trimite opere de arta prin Bitcoin.
  • Mai multe firme japoneze importante au intrat intr-o alianta pentru a dezvolta un Metaverse deschis si pentru a genera o strategie nationala cu privire la tehnologiile Web3. Fujitsu colaboreaza cu alte noua companii, inclusiv producatorul de automobile Mitsubishi si gigantul bancar Mizuho. Scopul aliantei este de a a genera o structura Metaverse interoperabila in statul nipon.
  • Huawei Cloud, care se ocupa cu dezvoltarea solutiilor de cloud computing in cadrul corporatiei Huawei, a anuntat un parteneriat cu Polygon si alte firme blockchain pentru a forma o alianta concentrata pe dezvoltarea solutiilor Web3.
  • Unity Technologies, dezvoltatorul motorului de jocuri Unity, a lansat un nou set de instrumente descentralizate pentru dezvoltatorii de jocuri care doresc sa se concentreze pe jocuri blockchain. In esenta, cu noul set de instrumente, dezvoltatorii pot transforma activele din jocuri in NFTs si pot integra jocurile lor cu diverse blockchain-uri si ecosisteme Web3.
  • Banca Centrala Braziliana a anuntat ca dezvolta un CBDC, o moneda digitala centrala, pentru a dezvolta afacerile locale. Banca incearca, de asemenea, sa inceapa un proces de reglementare pentru criptomonede. Realul digital urmeaza sa inceapa prima etapa de testare in martie.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania iti ofera acces la Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) si alte 62 de criptomonede unice, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care-ti permite sa accesezi portofoliul de criptomonede oriunde si oricand.

Intra in contul tau de tranzactionare sau deschide un cont nou pe platforma Tradesilvania.