Stiri Crypto 11 Martie 2022: Infrastructura crypto de 1 miliard USD in Coreea de Sud; Hedera (HBAR) investeste in solutii sustenabile; Compania fintech Stripe dezvolta operatiunile crypto

Stiri Crypto 11 Martie 2022: Infrastructura crypto de 1 miliard USD in Coreea de Sud; Hedera (HBAR) investeste in solutii sustenabile; Compania fintech Stripe dezvolta operatiunile crypto
  • Yoon Suk-Yeol, un candidat conservator la presedintie in Coreea de Sud, a fost ales oficial noul presedinte al statului. Ecosistemul crypto a dominat discursul electoral, iar noul presedinte a declarat ca urmareste sa promoveze o infrastructura de dezvoltare pentru companii startup din domeniul criptomonedelor. Este estimat ca proiectul va costa 1 miliard USD.
  • Fundatia HBAR, care e in spatele dezvoltarii retelei Hedera, a lansat un fond de 100 de milioane USD pentru proiecte sustenabile si regenerabile. Fondul isi propune sa investeasca in solutii bazate pe Hedera (HBAR) care implica reducerea emisiilor de carbon. Protocolul blockchain Hedera a fost lansat in 2019, iar moneda nativa HBAR este accesibila pe platforma Tradesilvania pentru tranzactionare.
  • Stripe, compania americana de fintech, isi dezvolta operatiunile in spatiul crypto, printr-un sistem de plati pentru NFT si active digitale. Noile caracteristici oferite de Stripe includ tranzactionarea crypto cu FIAT, accesul la portofele electronice si solutii Know Your Customer (KYC) pentru prevenirea activitatilor frauduloase. Pentru dezvoltarea serviciilor crypto, Stripe colaboreaza cu FTX, Blockchain.com, Nifty Gateway si alte companii si organizatii din ecosistemul blockchain.

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!