Stiri Crypto 12 Aprilie 2022: Uniswap investeste in companii din ecosistemul Web3; Epic Games dezvolta produse Metaverse; Ubisoft investeste in jocuri blockchain

Stiri Crypto 12 Aprilie 2022: Uniswap investeste in companii din ecosistemul Web3; Epic Games dezvolta produse Metaverse; Ubisoft investeste in jocuri blockchain
  • Proiectul descentralizat Uniswap (UNI) a anuntat formarea Uniswap Labs Ventures, un fond de investitii concentrat pe companii din ecosistemul Web3. Compania va investi in diverse proiecte si tehnologii legate de Web3, infrastructura si aplicatii descentralizate din domeniu. Uniswap a investit deja in 11 companii si protocoale Web3, inclusiv aplicatia descentralizata Aave (AAVE) si MakerDAO, organizatia autonoma descentralizata din spatele monedei stabile (stablecoin) DAI.
  • Epic Games, compania din spatele jocului popular Fortnite, a anuntat o runda de finantare de 2 miliarde USD pentru a dezvolta produse Metaverse. Runda de finantare include o investitie de 1 miliard USD de la gigantul Sony si de la KIRKBI, compania din spatele produselor LEGO. Cei trei parteneri intentioneaza sa-si combine experienta pentru a dezvolta noi initiative de jocuri blockchain in Metaverse.
  • Firma de capital de risc White Star Capital a completat o finantare de 120 milioane USD pentru un fond de investitii in retele criptografice si proiecte blockchain. Fondul este sustinut in principal de Ubisoft, un gigant din spatiul jocurilor video care doreste sa investeasca in finantele descentralizate (DeFi) si jocuri blockchain.

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!