Stiri Crypto 12 Septembrie 2022: Investitorii institutionali continua sa investeasca in crypto si in bear market; Analistii se asteapta la o crestere semnificativa ETH dupa Ethereum Merge; Banci importante din Thailanda investesc in solutii DeFi

Stiri Crypto 12 Septembrie 2022: Investitorii institutionali continua sa investeasca in crypto si in bear market; Analistii se asteapta la o crestere semnificativa ETH dupa Ethereum Merge; Banci importante din Thailanda investesc in solutii DeFi
  • Investitorii institutionali continua sa investeasca in crypto si solutii blockchain, in ciuda pietei bear market, potrivit unui expert de la State Street, un gigant financiar care administreaza active in valoare de 4 trilioane USD. Expertul in crypto a subliniat intr-un interviu ca, in ciuda volatilitatii din vara, clientii institutionali isi mentin interesul in finantele descentralizate. State Street administreaza mai multe fonduri de investitii crypto si a anuntat ca se pregateste sa lanseze mai multe solutii de investitii in active digitale.
  • Analistii crypto se asteapta la o crestere semnificativa a Ethereum (ETH), dupa data de 15 septembrie, in care se va completa Ethereum Merge. Ethereum Merge va tranzitiona reteaua Ethereum de la protocolul de consens Proof of Work (PoW) la protocolul Proof of Stake (PoS) si va reprezenta o schimbare importanta pentru modul in care functioneaza a doua cea mai importanta criptomoneda din ecosistem.
  • Doua dintre cele mai mari banci din Thailanda au investit in platforma de finante descentralizate (DeFi) Forward, intr-o runda de finantare de 5 milioane USD. Kasikornbank si Bank of Ayudhya, impreuna cu mai multe companii de investitii in active digitale au participat la runda de finantare condusa de Primestreet Capital. Forward este o platforma care dezvolta un protocol pentru tranzactionarea descentralizata cu derivate financiare.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 56 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!