Stiri Crypto 15 iulie 2022: Cea mai mare banca privata din Brazilia lanseaza platforma de tokenizare a activelor; Companie blockchain ajunge la valoare de 1.5 miliarde USD; America Latina si Asia Pacifica sunt optimiste cu privire la adoptia crypto

Stiri Crypto 15 iulie 2022: Cea mai mare banca privata din Brazilia lanseaza platforma de tokenizare a activelor; Companie blockchain ajunge la valoare de 1.5 miliarde USD; America Latina si Asia Pacifica sunt optimiste cu privire la adoptia crypto
  • Itau Unibanco, cea mai mare banca privata din Brazilia, intentioneaza sa lanseze o platforma de tokenizare a activelor care transforma produsele financiare traditionale in active digitale. Noua unitate, numita Itau Digital Assets, va fi disponibila mai intai pentru clientii institutionali, iar o versiune retail este asteptata pana la finalul anului. Banca a mentionat ca este pregatita sa ofere si un serviciu de custodie crypto.
  • Compania de blockchain 5ire a strans 100 de milioane USD de la Sram & Mram, un conglomerat international bazat in Regatul Unit. Compania de servicii blockchain intentioneaza sa foloseasca fondurile pentru a se extinde in America de Nord si Europa, pastrand in acelasi timp India ca centru de operatiuni. Finantarea aduce valoarea 5ire la 1.5 miliarde USD, ceea ce face compania primul proiect de tip unicorn (companie privata cu o valoare de piata peste 1 miliard USD) care combina tehnologia blockchain cu sustenabilitatea.
  • Potrivit unui raport organizat de Ripple, regiunile America Latina si Asia Pacifica sunt optimiste cu privire la adoptia si utilizarea criptomonedelor si activelor digitale. Raportul arata ca locuitorii din aceste regiuni considera ca bunurile digitale vor avea un impact pozitiv asupra societatii. In timp ce latino-americanii sunt mai interesati sa foloseasca criptomonedele pentru tranzactii, cei din Asia Pacifica sunt interesati de bunuri virtuale de tip NFT.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 56 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!