Stiri Crypto 15 iunie 2022: Investitorii institutionali prefera ADA, SOL si XRP in urma scaderilor recente; Domeniul retail se pregateste de plati crypto; Jocurile blockchain - un domeniu rezistent in bear market

Stiri Crypto 15 iunie 2022: Investitorii institutionali prefera ADA, SOL si XRP in urma scaderilor recente; Domeniul retail se pregateste de plati crypto; Jocurile blockchain - un domeniu rezistent in bear market
  • Investitorii institutionali incep sa se concentreze pe trei altcoins majore, pe fondul pietei volatile din prezent: ADA, SOL si XRP. Un raport arata ca, datorita scaderilor recente din piata crypto, investitorii institutionali prefera sa se indrepte spre cele trei criptomonede de tip altcoins.
  • Deloitte a publicat un raport care arata ca aproape 75% dintre companiile de retail din Statele Unite intentioneaza sa implementeze plati cu crypto in urmatorii doi ani. Potrivit documentului, dezvoltat impreuna cu PayPal, piata retail se pregateste sa accepte pe deplin platile digitale. Deloitte a chestionat 2000 de directori importanti ai organizatiilor de retail din USA, cu scopul de a obtine o perspectiva mai buna asupra atitudinii generale a comerciantilor fata de adoptarea crypto.
  • Jocurile blockchain reprezinta categoria din domeniul crypto care a rezistat cel mai bine in ultima perioada de scaderi, activitatea fiind inca in crestere cu 197% la o cotatie an pe an. Rezistenta sectorului este clara, atunci cand este comparata cu scaderile din domeniile precum finantele descentralizate (DeFi) si piata NFT.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 56 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!