Stiri Crypto 16 Martie 2022: HSBC investeste in Metaverse; Instagram se pregateste sa adauge Non Fungible Tokens; Companie americana de blockchain isi dubleaza valoare de piata

Stiri Crypto 16 Martie 2022: HSBC investeste in Metaverse; Instagram se pregateste sa adauge Non Fungible Tokens; Companie americana de blockchain isi dubleaza valoare de piata
  • HSBC, cea mai mare banca din Regatul Unit, investeste in The Sandbox, un joc virtual de tip Metaverse. Banca planuieste sa cumpere teren virtual in jocul blockchain, pentru a interactiona cu comunitatea Sandbox. HSBC reprezinta inca o entitate financiara importanta care investeste in Metaverse. In februarie, JPMorgan a achizitionat spatiu in Decentraland, o platforma de realitate virtuala bazata pe blockchain.
  • Mark Zuckerberg a dezvaluit ca Instagram se pregateste sa adauge Non Fungible Tokens in platforma cu 2 miliarde de utilizatori activi pe luna. Companiile din spatele retelelor sociale au cautat sa implementeze elemente crypto si NFT in platformele lor, in urma deciziei Twitter de a adauga suport pentru imaginile de profil NFT. Pe langa marile retele sociale, si Reddit testeaza posibilitatea unor avatare NFT.
  • Compania blockchain ConsenSys a strans 450 milioane USD intr-o runda de finantare care ii dubleaza valoare de piata la 7 miliarde USD. Investitorii includ Microsoft, SoftBank, un gigant investitional din Japonia si Temasek, o firma de investitii detinuta de guvernul Singapore. ConsenSys are sediul in New York City si a fost fondata de Joseph Lubin, unul dintre co-fondatorii Ethereum.

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!