Stiri Crypto 19 Decembrie 2022: Dezvoltare semnificativa in spatiul Shiba Inu; Nigeria se pregateste sa recunoasca validitatea criptomonedelor; Kazahstanul lanseaza proiect pentru dezvoltarea de CBDC

Stiri Crypto 19 Decembrie 2022: Dezvoltare semnificativa in spatiul Shiba Inu; Nigeria se pregateste sa recunoasca validitatea criptomonedelor; Kazahstanul lanseaza proiect pentru dezvoltarea de CBDC
  • Criptomonede token din ecosistemul Shiba Inu au inregistrat cresteri semnificative in weekend, potrivit datelor expertilor din domeniu. Criptomoneda de guvernare Bone ShibaSwap (BONE) a crescut cu 29,37%, iar Doge Killer (LEASH) un alt activ digital din ecosistemul SHIB a crescut cu 14%. Ambele criptomonede au avut cresteri de volum dupa ce SHIB a anuntat ca este pe punctul de lansare a unui portal descentralizat pentru toate activele din ecosistemul sau.
  • Guvernul nigerian a anuntat ca in curand este posibila adoptia unei legi care va recunoaste utilizarea activelor digitale ca mijloc de plata, in conformitate cu practicile globale. Raportul prezentat jurnalistilor a afirmat ca in cazul in care legea este implementata, statul african ar permite autoritatilor financiare nationale sa recunoasca criptomonedele si alte active digitale drept capital pentru investitii.
  • Kazahstanul a anuntat planuri pentru lansarea oficiala a unui activ digital central (CBDC) pana in 2025. Statul din centrul Asiei este in prezent pe locul trei in topul tarilor preferate de Bitcoin miners, dupa SUA si China. Tara si-a propus sa testeze beneficiile unui CBDC, care ar spori incluziunea financiara si ar aduce statul intr-o stare de competitivitate globala. Aceste concluzii au dus la pornirea demersurilor pentru dezvoltarea unui CBDC.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania iti ofera acces la Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) si alte 62 de criptomonede unice, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care-ti permite sa accesezi portofoliul de criptomonede oriunde si oricand.

Intra in contul tau de tranzactionare sau deschide un cont nou pe platforma Tradesilvania.