Stiri Crypto 19 iulie 2022: Christie’s lanseaza o unitate de investitii blockchain; ApeCoin a crescut cu 35% in ultima saptamana; Fost consilier Blackrock sustine maturizarea Bitcoin

Stiri Crypto 19 iulie 2022: Christie’s lanseaza o unitate de investitii blockchain; ApeCoin a crescut cu 35% in ultima saptamana; Fost consilier Blackrock sustine maturizarea Bitcoin
  • Casa de licitatii Christie’s a lansat o ramura de investitii in companii care faciliteaza schimbul de arta prin tehnologia blockchain. Unitatea, numita Christie’s Ventures isi propune sa identifice firme de tip start-up cu un grad ridicat de risc, dar cu proiecte semnificative in domeniul blockchain. Prima investitie completata de Christie’s Ventures este LayerZero, o companie canadiana din domeniul blockchain.
  • ApeCoin a crescut cu 35% in ultima saptamana, in urma lansarii proiectului Otherside, un Metaverse dezvoltat de Yuga Labs, compania din spatele colectiei NFT numita Bored Ape Yacht Club. Colectia NFT este strans legata de ApeCoin si determina pretul criptomonedei.
  • Edward Dowd, fost consilier de investitii la Blackrock, cel mai mare administrator de investitii, a subliniat ca in ciuda recentelor tulburari de pe piata crypto, Bitcoin are calitatile necesare de a deveni un activ important in portofoliile de investitii din intreaga lume. Dowd a vorbit recent despre maturizarea Bitcoin, potentialul criptomonedei de a trece de valoare aurului si capacitatea activului digital de tranzactionare globala.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 56 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!