Stiri Crypto 22 iulie 2022: BNP Paribas va dezvolta solutii de custodie crypto; In ciuda vanzarilor semnificative, Bitcoin ramane un activ rezilient; Square Enix investeste in jocuri blockchain

Stiri Crypto 22 iulie 2022: BNP Paribas va dezvolta solutii de custodie crypto; In ciuda vanzarilor semnificative, Bitcoin ramane un activ rezilient; Square Enix investeste in jocuri blockchain
  • Gigantul financiar BNP Paribas va intra in spatiul custodiei crypto, printr-un parteneriat cu firma elvetiana de active digitale Metaco si Fireblocks, o companie de custodie crypto. In ultima perioada, mai multe banci importante sunt interesate sa intre in domeniul custodiei crypto. Totusi, pasul facut de BNP reprezinta un eveniment semnificativ, deoarece BNP Paribas Securities Services, unitatea de custodie din cadrul gigantului financiar, are in custodie active in valoare de aproape 13 trilioane USD.
  • Din mai si pana in prezent, pana la 236.000 de unitati Bitcoin (aproximativ 5.4 miliarde USD) au fost vandute de catre institutii si companii importante - Luna Foundation Guard, organizatia din spatele proiectului Terra (LUNA), Tesla, compania antreprenorului Elon Musk etc. In ciuda schimbarilor din piata crypto, domeniul activelor digitale ramane rezilient, avand in vedere ca volumul de tranzactionare ramane comparabil cu cel inregistrat in 2017, cand Bitcoin inregistra cresteri semnificative.
  • Square Enix, una dintre cele mai mari companii de jocuri video din Japonia, s-a alaturat unui grup de investitori, intr-o runda de finantare de 35 milioane USD pentru compania de jocuri blockchain Zebedee. Firma de jocuri blockchain este aproape de finalizarea unui sistem de microplati, care le va permite dezvoltatorilor sa transforme aproape orice eveniment virtual intr-o tranzactie financiara in timp real.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 56 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!