Stiri Crypto 25 iulie 2022: Expertii se asteapta ca numarul de utilizatori Bitcoin sa ajunga la 1 miliard in 2030; Gigant financiar japonez investeste in solutii Web3; Telefonica dezvolta solutii Metaverse

Stiri Crypto 25 iulie 2022: Expertii se asteapta ca numarul de utilizatori Bitcoin sa ajunga la 1 miliard in 2030; Gigant financiar japonez investeste in solutii Web3; Telefonica dezvolta solutii Metaverse
  • Potrivit unui raport dezvoltat de Boston Consulting Group (BCG), pana in 2030 ar putea exista pana la un miliard de utilizatori Bitcoin. Conform studiului, doar 0.3% din averile personale sunt investite in criptomonede, spre deosebire de 25% investiti in actiuni. Raportul arata ca piata crypto prezinta o oportunitate de extindere semnificativa, fapt ce este in conformitate cu concluziile unui studiu publicat de Well Fargo, una dintre cele mai mari banci din SUA.
  • Sumitomo Mitsui Financial Group, una dintre cele mai mari institutii financiare din Japonia va colabora cu compania blockchain HashPort pentru a dezvolta proiecte din domeniul NFT si Web3. Parteneriatul planuieste sa infiinteze un incubator de solutii token, care isi propune sa experimenteze cu solutii din domeniul NFT.
  • Telefonica, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii din Spania, va investi in Gamium, o companie din domeniul Metaverse. Compania spaniola va procesa investitia prin Wayra, un hub de inovatie propriu. De asemenea, Telefonica colaboreaza cu Meta (Facebook) pentru a dezvolta un centru de inovare in domeniul Metaverse.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania ofera acces la 56 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care permite clientului sa acceseze portofoliul de criptomonede oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de Savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!