Stiri Crypto 25 Martie 2022: Aproape jumatate dintre germani doresc sa investeasca in crypto; LG exploreaza produse blockchain; Companie coreeana intra in parteneriat cu Solana pentru jocuri blockchain

Stiri Crypto 25 Martie 2022: Aproape jumatate dintre germani doresc sa investeasca in crypto; LG exploreaza produse blockchain; Companie coreeana intra in parteneriat cu Solana pentru jocuri blockchain
  • Un raport recent arata ca 44% dintre germani sunt motivati sa investeasca in criptomonede, in timp ce peste o treime dintre investitorii germani in crypto tranzactioneaza criptomonede de peste un an. Raportul, organizat de platforma de tranzactionare crypto KuCoin, afirma ca 69% dintre investitorii crypto sunt barbati, in timp ce femeile reprezinta 54% dintre potentialii investitori. Raportul mai arata ca femeile sunt in general mai interesate in viitorul finantelor decat in bunurile digitale ca investitie.
  • Gigantul tehnologic sud-coreean LG Electronics exploreaza posibilitatea unor servicii legate de blockchain si criptomonede. Obiectivele companiei pe termen lung includ dezvoltarea si vanzarea de software bazat pe blockchain si facilitarea tranzactionarii cu criptomonede.
  • Companiile din domeniul jocurilor video incep sa exploreze spatiul NFT si economiile bazate pe criptomonede. Krafton, unul dintre cele mai mari studiouri de jocuri video din Coreea de Sud, a intrat intrat intr-un parteneriat cu Solana Labs pentru a dezvolta jocuri blockchain care ruleaza pe reteaua Solana (SOL).

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!