Stiri Crypto 27 Decembrie 2022: Fidelity se dezvolta in ecosistemul Web3, Proiect de cercetare despre CBDC s-a incheiat; Autoritatile japoneze modifica restrictiile privind Stablecoins straine

Stiri Crypto 27 Decembrie 2022: Fidelity se dezvolta in ecosistemul Web3, Proiect de cercetare despre CBDC s-a incheiat; Autoritatile japoneze modifica restrictiile privind Stablecoins straine
  • Gigantul investitional Fidelity planuieste sa dezvolte produse Web3, inclusiv o piata de Non Fungible Tokens (NFT) si servicii de investitii in crypto si Metaverse. Unul dintre domeniile de interes pentru firma este Metaverse, Fidelity indicand ca ar putea oferi o gama larga de servicii de investitii in lumi virtuale, inclusiv fonduri mutuale si fonduri de pensii.
  • Proiectul Hamilton, un proiect de cercetare al Rezervei Federale din Boston si al Institutului de Tehnologie din Massachusetts (MIT), s-a incheiat. Proiectul de doi ani a analizat aspectele tehnice ale unei monede digitale dezvoltate de banci centrale (CBDC) si a unui dolar digital. Proiectul reprezinta un pas important pentru intelegerea modului in care activele digitale pot transforma economia digitala la nivel global.
  • Autoritatile de reglementare japoneze reconsidera unele restrictii majore ale monedelor stabile (Stablecoins) precum USDT si USDC. Agentia principala de reglementare financiara din Japonia va ridica interdictia de distributie pe piata interna a monedelor stabile emise in strainatate. Noile reglementari privind monedele stabile din Japonia vor permite burselor crypto sa gestioneze tranzactionarea cu monede stabile cu conditia pastrarii activelor prin depozite si a unei limite superioare de remitere.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania iti ofera acces la Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) si alte 62 de criptomonede unice, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care-ti permite sa accesezi portofoliul de criptomonede oriunde si oricand.

Intra in contul tau de tranzactionare sau deschide un cont nou pe platforma Tradesilvania.