Stiri Crypto 29 Martie 2022: Terra (LUNA) atinge un pret record; Volum mare de investitii institutionale in crypto; Firma britanica lanseaza doua fonduri de investitii in crypto

Stiri Crypto 29 Martie 2022: Terra (LUNA) atinge un pret record; Volum mare de investitii institutionale in crypto; Firma britanica lanseaza doua fonduri de investitii in crypto
  • Pretul Terra (LUNA) a atins un maxim istoric de 105.91 USD, avand o crestere de 10% in ultimele 24 de ore. Se estimeaza ca pretul a fost influentat o tranzactie facuta de Luna Foundation Guard (LFG) la inceputul saptamanii. Un raport publicat de Bloomberg arata ca organizatia asociata cu criptomoneda Terra a achizitionat Bitcoin in valoare de 135 milioane USD. In prezent, proiectul Terra (LUNA) are o capitalizare de piata de 37 miliarde USD.
  • Un raport recent arata ca investitiile institutionale in criptomonede sunt la cel mai inalt nivel din ultimele trei luni. In ultima saptamana, investitiile institutionale in active digitale au inregistrat o valoare totala de 193 milioane USD, un nivel nemaivazut de la inceputul lunii decembrie 2021. Fluxurile de fonduri s-au concentrat in principal pe investitii in Bitcoin (BTC) si instrumente legate de cea mai cunoscuta criptomoneda. Alte criptomonede de interes pentru investitorii institutionali includ Solana (SOL) si Ethereum (ETH).
  • ETC Group, o companie britanica de investitii in crypto, a lansat doua fonduri noi de investitii care urmaresc evolutia criptomonedelor Avalanche (AVAX) si Polygon (MATIC). Cele doua produse noi au fost lansate prin administratorul de fonduri HANetf si au fost listate pe Six Swiss Exchange din Zurich si Deutsche Boerse din Frankfurt. Oferta ETH Group include si instrumente de investitii care urmaresc pretul criptomonedelor Ethereum, Solana, Cardano, Polkadot si Litecoin.

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!