Stiri Crypto 30 Martie 2022: WisdomTree lanseaza trei produse de investitii in crypto; OpenSea anunta suport pentru Solana blockchain; Scoala din Dubai va accepta crypto ca plata

Stiri Crypto 30 Martie 2022: WisdomTree lanseaza trei produse de investitii in crypto; OpenSea anunta suport pentru Solana blockchain; Scoala din Dubai va accepta crypto ca plata
  • Firma de investitii WisdomTree a lansat trei noi produse de investitii, care urmaresc pretul Solana (SOL), Cardano (ADA) si Polkadot (DOT). Instrumentele financiare bazate pe criptomonede au fost listate pe bursele de la Zurich si Frankfurt. Firma planuieste sa listeze fondurile crypto si pe bursele Euronext de la Paris si Amsterdam.
  • OpenSea, ce mai mare platforma de tranzactionare cu NFT, a anuntat integrarea bunurilor NFT bazate pe tehnologia blockchain Solana. OpenSea accepta in prezent doar active NFT care folosesc tehnologiile Ethereum, Polygon si Klaytn. Platforma este cea mai mare piata NFT din lume, cu un volum total de vanzari in valoare de aproape 24 miliarde USD.
  • O scoala din Dubai a anuntat ca va accepta Bitcoin si Ethereum ca plata pentru serviciile educationale. Dubai este un oras care a continuat sa introduca legi noi in favoarea ecosistemului crypto, fapt ce a rezultat intr-o adoptie crypto accelerata in regiune. Scoala din Dubai, care este programata sa se deschida anul acesta, este prima din Orientul Mijlociu care ofera optiunea de plata cu crypto.

Tradesilvania ofera acces la 51 de criptomonede, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!