Stiri Crypto 4 Martie 2022: Bitcoin inregistreaza variatie de 4.8%; Centru de minat crypto 100% sustenabil; Charles Schwab pregateste ETF expus la spatiul crypto

Stiri Crypto 4 Martie 2022: Bitcoin inregistreaza variatie de 4.8%; Centru de minat crypto 100% sustenabil; Charles Schwab pregateste ETF expus la spatiul crypto
  • In ultimele 24 de ore, Bitcoin (BTC) a inregistrat o variatie de 4.8%, ajungand la pretul de 41.350 USD. Ethereum (ETH), a doua cea mai mare criptomoneda in functie de capitalizarea de piata, a ajuns la un pret de aproximativ 2.720 USD, inregistrand o variate similara cu Bitcoin. Miscarile de piata pe termen scurt si mediu din ultima perioada sunt influentate de conflictul militar din Ucraina si incertitudinea din sistemele financiare clasice.
  • Genesis Digital Assets, una dintre cele mai mari companii de minat Bitcoin, intentioneaza sa construiasca un centru de minat care sa fie 100% bazat pe energie verde. Genesis se asteapta ca centrul din Suedia sa fie completat in 2024 si sa fie bazat pe un mix de energie nucleara, eoliana si hidroelectrica.
  • Charles Schwab, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii financiare, se pregateste sa ofere clientilor un produs cu expunere semnificativa la piata crypto. Schwab Crypto Economy ETF este un fond de investitii care urmareste evolutia companiilor implicate in minatul si tranzactionarea crypto, dar si in dezvoltarea de solutii blockchain.

Tradesilvania ofera acces la 47 de criptomonede, 107 de paritati crypto, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!