Stiri Crypto 6 Decembrie 2022: Expert Bloomberg se asteapta la sfarsitul perioadei bear market - Axie Infinity (AXS), crestere semnificativa in ultimele 24 ore

Stiri Crypto 6 Decembrie 2022: Expert Bloomberg se asteapta la sfarsitul perioadei bear market - Axie Infinity (AXS), crestere semnificativa in ultimele 24 ore
  • Mike McGlone, expert in macrostrategie din cadrul Bloomberg, crede ca piata crypto se indreapta spre etapa finala a pietei bear market, dar considera ca poate dura ceva timp pana se vede o inversare. Expertul se asteapta ca pretul Bitcoin sa scada pe termen scurt si mediu. El si-a exprimat perspectiva declarand ca Bitcoin a atins punctul scazut pe mai multi ani in ultimele luni, dar crede ca o sa dureze pana ajunge la o valoare semnificativa. El a declarat pe Twitter ca scaderile Bitcoin si crypto din acest an au pus sub presiune piata si ar putea declansa o capitulare, astfel pregatind scena pentru un bull market in 2023.
  • Criptomoneda AXS, nativa proiectului Axie Infinity, un joc bazat pe tehnologia blockchain, a crescut cu 15% in ultimele 24 de ore. Saltul pretului coincide cu o crestere a volumelor de tranzactionare, investitorii profitand de volatilitatea recenta pentru a genera profituri. AXS a urcat in top 50 crypto dupa capitalizarea de piata, avand o valoare de 813 milioane USD. Cresterea este corelata si cu un proiect pilot din cadrul jocului blockchain, care include peste 700 de utilizatori.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania iti ofera acces la Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Axie Infinity (AX) si alte 61 de criptomonede unice, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care-ti permite sa accesezi portofoliul de criptomonede oriunde si oricand.

Intra in contul tau de tranzactionare sau deschide un cont nou pe platforma Tradesilvania.