Stiri Crypto 7 Martie 2022: Economistii sunt optimisti in ceea ce priveste spatiul blockchain - PwC; CVS Pharmacy in spatiul NFT; Actualizare semnificativa pentru Algorand (ALGO)

Stiri Crypto 7 Martie 2022: Economistii sunt optimisti in ceea ce priveste spatiul blockchain - PwC; CVS Pharmacy in spatiul NFT; Actualizare semnificativa pentru Algorand (ALGO)
  • PricewaterhouseCoopers (PwC) a publicat recent un raport care subliniaza optimismul economistilor privind tehnologia blockchain. Analiza estimeaza ca ecosistemul blockchain va adauga aproximativ 1.7 trilioane USD in economia globala pana in 2030. Raportul subliniaza faptul ca industria blockchain evolueaza dincolo de piata crypto si are aplicabilitate in sectorul public.
  • Lantul american de farmacii CVS se pregateste sa intre in domeniul Metaverse, cu o serie de bunuri virtuale. Gigantul retail doreste sa dezvolte o colectie de NFT care sa includa medicamente, produse de sanatate si alte bunuri digitale similare, pentru utilizare in spatiul virtual Metaverse.
  • Proiectul blockchain Algorand (ALGO) a lansat o actualizare tehnica majora conceputa pentru a sprijini interoperabilitatea intre retelele blockchain. In plus, actualizarea permite utilizatorilor sa dezvolte aplicatii descentralizate (dApps) mai complexe pe reteaua Algorand.

Tradesilvania ofera acces la 47 de criptomonede, 107 de paritati crypto, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila, care permite clientului sa acceseze portofoliul de oriunde si oricand. Pe langa platforma de schimb si tranzactionare, Tradesilvania ofera servicii de asset management si custodie digitala. In 2021, Tradesilvania a inclus serviciul de savings, care permite clientilor sa obtina un castig anual de pana la 13% pentru monedele stocate in platforma.

Creeaza-ti cont pe platforma si tranzactioneaza criptomonede intr-un mod simplu si rapid!