Stiri Crypto 7 Martie 2023: Spotify testeaza un serviciu bazat pe NFTs; Bursa de Valori din Tel Aviv solicita aprobarea pentru tranzactionarea crypto; Aplicatia chineza WeChat Pay a integrat Yuanul digital

Stiri Crypto 7 Martie 2023: Spotify testeaza un serviciu bazat pe NFTs; Bursa de Valori din Tel Aviv solicita aprobarea pentru tranzactionarea crypto; Aplicatia chineza WeChat Pay a integrat Yuanul digital
  • Platforma de streaming Spotify testeaza un serviciu nou care permite detinatorilor de NFTs sa conecteze portofelele si sa asculte muzica selectata pe baza activelor digitale. In prezent, serviciul este disponibil pentru detinatorii de NFTs din comunitatile Fluf, Moonbirds, Kingship si Overlord. Playlisturile bazate pe NFTs vor fi actualizate in mod activ in timpul perioadei de testare de trei luni si vor putea fi accesate numai de anumiti utilizatori printr-un link unic.
  • Bursa de Valori din Tel Aviv a publicat un proiect prin care solicita aprobarea autoritatilor de reglementare pentru a facilita tranzactionarea cu criptomonede pe platforma sa. Licenta urmareste, practic, extinderea activitatilor autorizate pentru a include tranzactionarea cu active digitale. Anul trecut, institutii bancare precum Banca Leumi au inceput deja sa ofere facilitati de tranzactionare crypto in acord cu platforma blockchain Paxos.
  • Populara aplicatie chineza WeChat Pay a integrat aplicatia de plati pentru Yuanul digital. Integrarea ar trebui sa contribuie la stimularea adoptarii monedei digitale centrale (CBDC). In prezent, utilizatorii pot folosi aplicatia pentru a efectua plati cu portofelele de tip CBDC in WeChat. Exista o limita de tranzactionare in acest moment, care este fixata la 2000 de Yuani.
  • In ciuda faptului ca piata crypto a trecut printr-o perioada dificila in ultimele saptamani, fondatorul Cardano, Charles Hoskinson, ramane pozitiv datorita progresului ecosistemului fondat de el. El a subliniat recent ca piata NFT reprezinta cea mai interesanta parte a ecosistemului Cardano in prezent. Hoskinson discutat si despre o actualizare Cardano, care include implementarea unui limbaj pentru scrierea si executarea contractelor financiare.
  • Firma de crypto mining Argo Blockchain si-a crescut productia zilnica de BTC, in ciuda unei cresteri semnificative a dificultatii retelei. In februarie, Argo a generat un total de 162 BTC. Rata zilnica de productie BTC in cadrul companiei a crescut in februarie cu 7% fata de ianuarie. Dificultatea crypto mining este masurata prin necesitatea unui hash rate mai mare sau o putere de calcul suplimentara.

Platforma Premium de tranzactionare Tradesilvania iti ofera acces la Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) si alte 62 de criptomonede unice, un portofel electronic securizat si o aplicatie mobila IOS/Android, care-ti permite sa accesezi portofoliul de criptomonede oriunde si oricand.

Intra in contul tau de tranzactionare sau deschide un cont nou pe platforma Tradesilvania.